Egy szuper Hogwarts Legacy Mod lehetővé teszi a játékosok számára, hogy sárkányokon lovagoljanak

Egy Hogwarts Legacy PC-s játékos izgalmas klipet osztott meg egy elképesztő sárkánylovagló modról akció közben, és a rajongók odavannak az eredményért.

 

A 2023-as év egyik legnagyobb dobása, a Hogwarts Legacy gyorsan magára vonta a modder közösség figyelmét, és izgalmas PC-s modokat hozott létre, köztük egy sárkánylovagló modot. A repülés a játék egyik legnépszerűbb eleme volt, és bár a Hogwarts Legacyban nincs kviddics, a sárkányokon való repülés lehetősége már most csábítónak bizonyult a rajongók számára mindenhol.

Az idei év legnépszerűbb megjelenései közé tartozik a Harry Potter világán alapuló Hogwarts Legacy RPG-kalandjáték. A játékosok felfedezhetik a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskolát, valamint a környező erdőket és a közeli Roxmorts falut. Akik szeretnék felgyorsítani az utazást, azok választhatják a lovakat, például a seprűnyelet és a lényeket, bár a sárkányok továbbra is kizárólag a speciális játékmoddal rendelkezők számára maradnak.

Egy Hogwarts Legacy-játékos megosztott egy klipet, amelyben karaktere a hírhedt magyar szarvfarkú sárkányon repül, miközben a DragonOgryff modot használja a játék PC-s verziójában. A sárkány, bár kisebb, mint filmes megfelelője, látható, ahogyan a Roxfort területéről felszáll, és az iskola és környéke fölött vitorlázik. Az impozáns látványt nyújtó hatalmas sárkány éppen Hogsmeade háztetői felett repül, mielőtt végigcirkál a közeli hegyek mentén, és egy füves csúcson landol. Röviddel a leszállás után a játékos visszateszi a sárkányt a táskájába. A Hogwarts Legacy más vadállati lovasai, mint például a Thestral és a Hippogriff, hasonló módon idézhetők meg és tárolhatók a felszerelésleltár segítségével. A seprűhátúak a leggyakrabban használt lovaslovak közé tartoznak, bár a sárkány sokak számára sokkal félelmetesebb és emlékezetesebb lovaglásnak bizonyul.

A Hogwarts Legacy játékostársait nagyon lenyűgözte a mod minősége, megjegyezve a sárkány részletességét és a repülési animáció simaságát. Mások csalódottan vették tudomásul, hogy a mod csak PC-re korlátozódik. Néhány hozzászóló rámutatott, hogy a Hogwarts Legacy legutóbbi frissítései károsnak bizonyultak a játék moddolási lehetőségeire, és megkérdőjelezték, hogy ez a DragonOgryff mod talán rövid életű lesz. Hogy ezt a modot érintik-e a jövőbeli frissítések, azt még nem tudni, de a rajongók egyelőre alaposan élvezik, hogy sárkányokon siklanak a Roxfort kastélyban.

Dragon Mount Video (DragonOgryff Mod)
byu/AlphaBoner inHarryPotterGame

A hatalmas rajongótáborral és rengeteg történettel, amire építeni lehet, a Hogwarts Legacy rengeteg potenciális tartalommal bővítheti a játékot. A moddoló közösség nagyban bővítette a játék újrajátszhatóságát, bár sok rajongó még mindig reménykedik a hivatalos tartalmi frissítésekben, valamint a Hogwarts Legacy folytatásának státuszáról szóló megerősítésben. Egyelőre a Hogwarts Legacy rajongói élvezhetik a közösség által megosztott tartalmakat, a Switch játékosok pedig várhatják a játék novemberi megjelenését erre a konzolra.

A Hogwarts Legacy már megjelent PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, a Nintendo Switch verzió pedig 2023. november 14-én jelenik meg.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu