Ilyen lett volna A csodálatos Pókember 3 – szomorkodhatunk, hogy végül nem készült el?!

MOZI HÍREK – A Csodálatos Pókember 3 írója megosztotta a neten a cselekmény néhány részletét, ami, valljuk be, elég vadul hangzik.

 

 

Andrew Garfield futása a Póksrác szerepében hirtelen ért véget A csodálatos Pókember 2. című filmmel, amely nagy bukásnak bizonyult. Kritizálták, amiért egyszerre volt túl sok gonosztevője és túl kevés sztorija.

A Sony jövőbeli Pókember-projektjeit ezután törölték, így a Disney a Marvel Cinematic Universe-ben a falmászó változatát készítette el.

Meglepő fordulatot hozott azonban, hogy Andrew Garfield Tobey Maguire mellett ismét magára ölthette a Pókember-jelmezt a Pókember: Nincs hazaút című multiverzális kalandhoz.

A rajongók dicsérték Garfield visszatérését. Sokan szeretnék, hogy kapjon egy harmadik Pókember-filmet, és zárják le a trilógiát. Nem valószínű, de álmodozni azért szabad.

Most azonban részletek szivárogtak ki az internetre arról, hogy miről szólhatott volna A csodálatos Pókember 3., és a megosztott rövid részletek teljesen őrülten hangzanak.

Az MCU: The Reign of Marvel Studios című új könyvben van egy oldal Andrew Garfield harmadik filmjéről. Az összefirkált forgatókönyv-oldal szerint Pókembert a Baljós Hatos (The Sinister Six) ellenében láthattuk volna!

Egy részlet a könyvből így hangzik: „A cél az volt, hogy az összes gonosztevő összeálljon egy Sinister Six-filmhez. A stúdió még Drew Goddard forgatókönyvíróval is elkészíttetett egy vázlatot. 2014 végére [Drew Goddard] elkészült egy vázlattal, amely Pókembert és gonosztevőit a Vadföldre vitte… Ahol Pókember egy T-Rexen lovagolna.”

Állítólag Pókember a világ más részeire is elutazott volna New Yorkon kívül, és még rövid időutazási elemek is lennének benne, ami megmagyarázza, miért lovagolna egy T-Rexen.

A Baljós Hatos felállása a Keselyűből, Homokemberből, Doktor Octopusból, Mysterio-ból, Fekete Macskából és esetleg magából Pókemberből állt volna, aki Gwen Stacey halála utáni bánatát és dühét követte.

Őszintén szólva ez elég furcsán hangzik. Valószínűleg még nagyobb felháborodást okozott volna az első két Csodálatos Pókember-film negatív fogadtatása után. Ezzel együtt még mindig jó lenne látni, hogy Garfield valamikor a jövőben megkapja a harmadik filmjét. (Lehetőleg kevesebb gonosztevővel és dinoszaurusszal.)

Forrás: Cancelled Movies

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu