Marvel’s Spider-Man 2: önálló játékot kaphat Venom?! A fejlesztők nyilatkoztak!

A Marvel’s Spider-Man 2 PS5-ös megjelenésének előestéjén a játék narratív rendezője egy Venom spin-off cím lehetőségéről beszélt.

 

 

Ma jelenik meg hivatalosan a várva várt Marvel’s Spider-Man 2. Tegnap a játék narratív igazgatóját egy esetleges Venom spin-offról kérdezték. Ahogy a játék különböző promóciós anyagaiban is látható, úgy tűnik, Venom fontos szerepet fog játszani a cselekményben. A képregényhősnek már korábban is voltak szóló kalandjai mind a képregényekben, mind a filmes térben. Így kézenfekvő, hogy a népszerű gonosztevőből lett antihős saját játékban is szerepelhetne.

A Spider-Man 2 a sorozat eddigi legjobban értékelt játéka, így már most úgy tűnik, hogy a dolgok jól alakulnak a PS5 exkluzív játékkal.

A korai eladási számok még nem állnak rendelkezésre. Ám a játék is csúcsot dönthet, hiszen a franchise mindkét korábbi játéka meghaladta a 33 millió eladott példányszámot.

Az Insidernek adott interjújában Jon Paquette, a Spider-Man 2 vezető narratív igazgatója beszélt a Venom spin-off játék lehetőségéről. Amikor közvetlenül a témáról kérdezték, Paquette szemérmesen fogalmazott. Azt mondta, hogy a csapat „megvárja, hogyan reagálnak a rajongók”. Erre természetesen csak azután kerül sor, hogy a fejlesztőcsapatnak lesz egy kis ideje pihenni és számot vetni a játék megjelenése után. Talán egy esetleges spin-off háttérbe szorulhat az Insomniac következő, potenciálisan érettebb The Wolverine című kiruccanása mögött.

Paquette a továbbiakban arról beszélt, hogy a csapat a Marvel Comics mindenféle Venom-sztorijából merített ihletet. Ám aztán a saját történetüket alkották meg. Úgy tűnik, az Insomniac jó munkát végzett, hiszen még a Venom társalkotója is dicsérte a dizájnt.

Úgy tűnik, az Insomniac jól eltalálta Venomot, így nem lenne meglepő, ha a karakter megkapná a saját, önálló kalandját a játék univerzumában.

A Spider-Man 2 holtversenyben minden idők legmagasabbra értékelt Insomniac-játéka. Eddig minden játék jó fogadtatásban részesült mind a rajongók, mind a kritikusok körében. Ebbe természetesen Miles szóló játéka, a Spider-Man: Miles Morales is beletartozik.

Talán Venomnak nem is lenne szüksége saját játékra. Talán a sorozat következő részében a játékosok egyszerűen csak kedvükre válthatnának Venom, Miles és Peter között. Hasonlóan ahhoz, ahogyan az új címben a Pókemberek közötti váltás is működik. Így Venom továbbra is megkaphatná a saját kalandját a nagyobb Spider-Man 3 narratíváján belül.

Forrás: Insider

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu