Xbox Game Pass: titokzatos új játék érkezhet a szolgáltatásra Halloweenkor?!

Az AAA-kiadásokkal teli évben még mindig feltűnik néhány kiemelkedő indie cím. Közülük az egyik már az első napon játszható lesz az Xbox Game Passon keresztül.

 

 

Az Xbox Game Pass idén halloweenkor egy csemegét tartogat a játékosok számára. A tagok már a megjelenés első napján, azaz október 31-én, kedden játszhatnak egy izgalmas új indie játékkal. A Jusant című játék szokatlan előzményekkel rendelkezik. Középpontjában a főhős egy hihetetlenül nagy hegy megmászására készül. A Don’t Nod fejlesztője nyugtató, meditatív hangulatú élményt ígér. A játékos különböző eszközöket és ösvényeket használva biztonságosan navigálhat felfelé ezen a hatalmas sziklaalakzaton. Mászás közben a játékosok békés és hangulatos hangsávot élvezhetnek, miközben a hegy változatos biomjait kísérő kilátásban gyönyörködhetnek.

A Jusant a legújabb példa arra, hogy az Xbox Game Pass már az első naptól kezdve változatos új címekkel látja el előfizetőit.

 

A Jusant az Xbox Game Pass újabb hatalmas sikerének bizonyulhat

 

Az Xbox Game Pass egészen szeptemberig meglehetősen vegyes évet zárt. Néhány gyenge hónap pedig némileg visszavetette a lendületét. A Starfield megjelenése, amelyet más kiadványok, például a Lies of P és a Payday 3 is támogattak, jelentősen javított az előfizetéses szolgáltatás kínálatának erősségén. Némileg eloszlatva a szolgáltatás könyvtárának minőségével kapcsolatos kétségeket. A Jusant azonnal felkeltette a figyelmet, amikor az Xbox júniusi bemutatóján láthattuk, köszönhetően a lenyűgöző művészeti stílusnak és hangulatnak. Olyan változást nyújt, amelyet minden bizonnyal örömmel fogadnak majd azok a játékosok, akik valami másra vágynak.

A Jusant-ot akció-puzzle mászkálós játékként írják le. Bár ezek közül az elemek közül egyik sem jelent önmagában semmi újat, itt egy eléggé egyedi koncepciónak tűnő játékban egyesülnek. Az olyan hatalmas PlayStation-címek, mint az Uncharted 4 és a Horizon franchise lehetővé teszik a játékosok számára, hogy ügyesen, szabadon másszanak veszélyes terepeket a megfelelő átkelési mechanika részeként, de hogy a mászás legyen az élmény fő szempontja, az eddig ritkán látott dolog.

 

 

Xbox Game Pass

 

 

Bár a magas oktánszámú akciójátékok jelenleg nagyon keresettek, kétségtelen, hogy az ilyen tempójú játékokkal való játszadozás egyes játékosoknál bizonyos fokú kiégést okozhat.

A Jusant talán tökéletes ellenszert kínál erre. Lehetővé teszi a játékosok számára, hogy levegyék a lábukat a pedálról. Egy kicsit lazítsanak, mivel nem kell lelőni a rosszfiúkat vagy legyőzni a gonoszt, hanem teljesen beleélhetik magukat a környezetbe.

A tempóváltás ellenére a játéknak bőséges kihívást kell nyújtania különböző módokon. A hegymászás során használandó különböző eszközök, a szemmel tartandó állóképesség-mérő és a feloldható számos útvonal elegendő ösztönzést nyújt a játékosoknak a hegy felfedezésére. Miután a Jusant a hónap utolsó napján csatlakozik a platformhoz, az Xbox Game Pass novemberben további kulcsfontosságú megjelenésekkel folytathatja az év erős zárását. Köztük a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name és a Persona 5 Tactica című játékkal.

Forrás: TrueAchievements

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu