Végül mégis elkészülhet a Sony várva várt Pókember-filmje?!

MOZI HÍREK – A rajongók által évek óta kért Pókember-film a hírek szerint halad előre a Sony-nál. De vajon meddig kell még várnunk a filmre?

 

 

Egy élőszereplős Pókember-film Miles Morales-szel a hírek szerint fejlesztés alatt áll a Sony-nál! Ezzel teljesül a rajongók régóta vágyott kívánsága.

Az eredeti Pókember többször is feltűnt már élőszereplős projektekben, az alternatív Miles Morales azonban eddig nem kapott még ilyen feldolgozást, bár hasonlóan népszerű.

Tervben van egy MCU-folytatás Holland alakításával. Ám úgy tűnik, hogy a Pókember 4 később érkezik, mint azt a rajongók szeretnék. Egy friss pletyka szerint azonban egy másik projekt is készülhet a karakter egy másik, rajongók által kedvelt változatával. Daniel Richtman megbízható forrás szerint a Sony-nál végre készül egy élőszereplős Pókember-film, amelynek középpontjában a karakter Miles Morales-féle változata áll. Ezzel beigazolódott Amy Pascal és Avi Arad producerek májusi híre. Ebben a páros azt is elárulta, hogy egy Pókasszony-projekt is tervben van.

Ez egy olyan hír, amelyre a rajongók a karakter 2011-es bemutatása óta vártak. A Marvel Comics-univerzumban egyre nagyobb szerepet kapó Miles Morales élőszereplős adaptációja iránt egyre nagyobb az érdeklődés. Bár élőszereplős változatban még sosem láthattuk a karaktert, Miles a hős körül forgó animációs Pókverzum-filmsorozaton keresztül került be a köztudatba. Utóbbi hatalmas sikert aratott, és a legutóbbi rész, a Pókember: Across the Spider-Verse a Netflixen fog debütálni, hogy a közönség otthon is élvezhesse.

Miles az Insomniac Spider-Man játéksorozatában is feltűnt, ahol nagy szerepet kapott, sőt, saját önálló rész is készült belőle Spider-Man: Miles Morales címmel.

Sajnos a rajongóknak még sokat kell várniuk az élőszereplős Miles Morales-film indulásáig. Részben a még mindig tartó SAG-AFTRA-sztrájk miatt, és a Beyond the Spider-Verse, az animációs széria harmadik része is messze van még a megjelenéstől. A Spider-Verse rövidfilm azonban nemrég hivatalos szinopszist kapott, és hamarosan a nagyközönség számára is megjelenhet. Vagyis ez lehet az, amire a rajongóknak szükségük van, hogy átvészeljék, amíg a többi, Pókkal foglalkozó tartalom fejlesztés alatt áll.

Forrás: Daniel Richtman

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu