Folytatást kaphat Ethan Hawke megrázó, Joe Hill-novellán alapuló horrorfilmje?!

MOZI HÍREK – Az Ethan Hawke főszereplésével készült Fekete telefon (The Black Phone) folytatását 2025-re ígérik.

 

 

A Fekete telefon (The Black Phone) egy remek horrorfilm volt Joe Hill 2004-es novellája alapján. A főszerepben Ethan Hawke mély és felkavaró alakítást nyújtott „The Grabber”, egy szadista gyilkos szerepében, aki fiatal fiúkra vadászik.

Az eredeti film középpontjában egy Finney nevű fiú elrablása állt, akit egy hangszigetelt pincében tartanak, ahol egy kikapcsolt fekete telefon folyamatosan csörög.

Kísérteties, nyugtalanító, és minimális szereplőgárdával és helyszínekkel is hatásos mozi lett. A folytatás talán váratlan, de nem indokolatlan. Hiszen az eredeti film 16 millió dolláros költségvetéssel 161 millió dollárt hozott.

A film a Blumhouse stúdiótól származik, amely ma már rengeteg horrorfilmről híres. Ezek többnyire sikert arattak a műfaj rajongói körében, és gyakran alacsony költségvetésű ötletekre specializálódtak. Legutóbbi kiadványuk, a Five Nights at Freddy’s vegyes fogadtatásban részesült. Témáját illetően a „Let’s Play” típusú YouTube-videókon keresztül híressé vált videójáték-franchise-ból merített ihletet.

A bejelentés legmeglepőbb része az, hogy a megjelenési dátum 2025. június 27-re van kitűzve. Bár egyéb részletek nincsenek, C. Robert Cargill tweetelt a folytatásról. Ez valószínűleg megerősíti, hogy visszatér az írói feladatokhoz. Cargill az eredeti film társszerzője volt a rendezővel, Scott Derricksonnal és Joe Hill-lel együtt.

Mivel casting hírek még nincsenek, még csak találgatni sem tudunk, hogy mi lehet a folytatás cselekménye, így lélegzet-visszafojtva várunk minden információra.

A Blumhouse már 2023-ban is sikeres volt a legutóbbi Ördögűző-filmjével, amelynek szintén 2025-ben tervezik a folytatását. Ehhez a M3GAN folytatása is csatlakozik majd. A Blumhouse következő filmje 2024. január 5-én érkezik hozzánk és az Éjszakai merülés (Night Swim) címet viseli, amely egy igen egyedi trailerrel debütált a Five Nights at Freddy’s előtt.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu