Marvel’s Spider-Man 2: nem akárkitől zsebelt be komoly dicséretet a játék!

A Marvel’s Spider-Man 2 egy „mestermű”, mondja a Super Smash Bros. alkotója.

 

 

A Marvel’s Spider-Man 2 széles körű elismerésben részesül. Sokan mesterműnek nevezik, és olyan szuperlatívuszokkal dobálóznak, amiket meg is érdemel.

Nemrégiben újabb dicsérő szavak érkeztek egy nem túl valószínű forrásból, Masahiro Sakurai-tól, akit leginkább a Nintendo Super Smash Bros. megalkotójaként ismerhetünk.

Sakurai az X-en (Twitteren) adott hangot gondolatainak, miután befejezte a legújabb Pókember-játékot és a Super Mario Wondert. Egy gyors fordítás után Sakurai „mesterműnek” nevezte a PS5-exkluzív játékot. Az igazsághoz tartozik, hogy ugyanezt mondta a Super Mario Bros Wonderről is, és sokan egyetértenek vele.

Mindkét játék még több választási lehetőséget biztosított a potenciális Év játéka listákra. Garantálják, hogy a játékok szempontjából kiemelkedő évet zárunk majd. A tény, hogy egy ilyen nagyra becsült fejlesztő elismeri a játékot jó érzés lehet az Insomniac számára. Sokan látták a tweetet. Sejtették, hogy a Nintendo fejlesztője Mario legújabb kalandját fogja dicsérni, de nyilvánvalóan Sakurai Pókember-rajongó is.

Sakurai valószínűleg élvezi ezeket a játékokat, miközben átadja a legújabb Smash Bros-t és azon dolgozik, ami a veterán fejlesztő következő feladata lesz.

Remélhetőleg hamarosan hallunk híreket a következő projektjéről. Sakurai a Smash-sorozat sikere előtt leginkább a Kid Icaruson végzett munkájáról volt ismert.

Sakurai híres a Nintendo szeretett verekedős játékán végzett kemény munkájáról. A Super Smash Bros Ultimate-en eltöltött ideje minden bizonnyal kifizetődött. Hiszen a legújabb rész több mint 89 crossover karaktert látott, és sok rajongó szerette.

A Marvel’s Spider-Man 2 abszolút diadalmenet az Insomniac és a Sony számára. Egy olyan exkluzív blockbustert kínál, amely nemcsak az Insomniac történetmesélésének zsenialitását, hanem magát a PlayStation 5 konzolt is bemutatja. Könnyen lehet, hogy ez egy generációmeghatározó élmény lesz.

Forrás: Dexerto

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu