A hercegnő és a sárkány: a Stranger Things sztárja egy tűzokádó sárkány elől menekül a Netflix új fantasyjének trailerében [VIDEO]

MOZI HÍREK – Millie Bobby Brown, a Stranger Things sztárja, új kihívások elé néz a Netflix legújabb fantasy filmjében, A hercegnő és a sárkányban. Az Enola Holmes filmek után most egy sötétebb, drámai szerepben láthatjuk, ahogy egy tűzokádó rém elől menekül. Az első előzetes alapján a film ígéretesnek tűnik, izgalmas akcióval és drámával fűszerezve.

 

Millie Bobby Brown már korábban is jelezte, hogy szeretne új irányokat kipróbálni, és eltávolodni a Stranger Things árnyékától, ami berobbantotta a sztárságot. A Netflix ebben a törekvésében is támogatja, hiszen az Enola Holmes filmek után most egy új fantasyvel, A hercegnő és a sárkány című filmmel érkezik, amely egy láthatóan sötétebb, drámaibb szerepet ígér a színésznő számára. Már a Stranger Thingsben is bizonyította, hogy tud sikítani, de most kíváncsian várjuk, hogy az egyre szakadtabb ruházatban hogyan birkózik meg az árnyaltabb karakterábrázolással, bár a trailer alapján a film inkább akciódús és szórakoztató történetet ígér némi drámával megspékelve.

A hercegnő és a sárkány a klasszikus meséket veszi alapul, de egyedi fordulatot ad nekik: Elodie, a főhős, az ideális herceghez, Henryhez megy hozzá, és boldogan élnek, amíg meg nem halnak – legalábbis elméletben. A film ezt a „meg nem halnak” részt veszi górcső alá, amikor Elodie rádöbben, hogy a látszólag szerető férjének családja valójában egy ősi adósság miatt akarta őt királylánynak, hogy feláldozzák egy tűzokádó szörnyetegnek. Brown karaktere azonban nem az a fajta, aki könnyen megadja magát, így elhatározza, hogy dacol a sorsával és megszökik. A hercegnő és a sárkány egy igazi túlélő történet, amit a trailer alapján egy félelmetes és ijesztő sárkány tesz még izgalmasabbá.

A filmet Juan Carlos Fresnadillo (28 héttel később) rendezte, Dan Mazeau (Halálos iramban 10.) forgatókönyve alapján. A főbb szerepekben Millie Bobby Brown mellett olyan nevek tűnnek fel, mint Nick Robinson, Angela Bassett, Robin Wright, Ray Winstone, Brooke Carter és Shohreh Aghdashloo. A hercegnő és a sárkány 2024-ben debütál a Netflixen.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu