Red Dead Redemption 2: ez a mod segít, hogy a játék még gazdagabb élményt nyújtson!

A Red Dead Redemption 2 új nyílt világú eseményekkel bővül, még változatosabbá téve a játékot.

 

 

A nyílt világú videójátékoknál lehetőség nyílik arra, hogy mindenféle furcsa és véletlenszerű eseményekbe és karakterekbe botoljunk. A Red Dead Redemption 2 sem kivétel ez alól. Annak ellenére, hogy a Rockstar címe már így is csordultig van ilyen eseményekkel, egy modder nem tehet mást, minthogy még néhányat hozzáad.

A Red Dead Redemption 2 lehetőséget ad a játékosoknak arra, hogy mindenféle emberekkel összefussanak. Köztük lövöldözni vágyó fegyverforgatókkal, segítségért kiabáló emberrablás áldozataival. Sőt, akár a holléted felől érdeklődő bandatársakkal is.

Mivel a nyílt világú cím csordultig van nyílt világú eseményekkel, egy modder még ennél is tovább ment, és még több véletlen találkozást tett a játékba.

A „Ambient Random Events” nevű mod a Nexus Mods-on „véletlenszerű dolgokat (főleg lövöldözéseket)” tartalmaz, amelyek néha a játékos körül történnek, hogy a világot egy kicsit élettel telibbnek érezzük. Legalábbis a készítő, crossed99 szerint. A mod olyan véletlenszerű eseményeket ad a játékhoz, mint például egy fejvadász, aki megpróbál valakit felkutatni. Valamint csoportok közötti ökölharcok és alkalmi lövöldözések.

Az események a térképen bárhol és véletlenszerű időpontokban történhetnek. Ezen kívül többféleképpen is végződhetnek. Például a szökevények elmenekülnek, vagy maga a fejvadász is meghal. Arthurnak is meggyűlhet a baja a törvénnyel, ha úgy dönt, hogy belekeveredik.

Ez csak egy a több száz mod közül, amelyek a már így is hihetetlen sokat javítanak az amúgy is remek RDR2-n. Nemrég hallhattunk pl. a Nuevo Paraiso modról. Ez egy óriási új területet ad a játék térképéhez. Valamint egy másikról, amely lehetővé teszi, hogy felépítsd a saját szigeti otthonodat.

Mivel a RDR2-t továbbra is érinthetetlen remekműként ünneplik az ötödik évfordulón, jó látni, hogy a modder közösség még mindig azon dolgozik, hogy életben tartsa a Rockstar címét.

Forrás: Nexus Mods

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu