Devil May Cry anime: Különleges videó a sorozat premierje előtt, retrogamer feelinggel! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A „Devil May Cry” hamarosan érkező animációs sorozatának vezető producere biztosítja a rajongókat, hogy a várakozás meg fogja érni.

 

A népszerű „Devil May Cry” videojáték-franchise anime adaptációja, mely a közeljövőben debütál a Netflixen, már most izgalommal tölti el a közönséget. A gyártó cég a múlt héten egy különleges kulisszák mögötti videót tett közzé, mely a sorozatra várakozók türelmét kívánja csillapítani. A videóban nem csak új részleteket láthatunk, hanem a türelmesen, vagy éppen kevésbé türelmesen váró rajongók is megerősítést kapnak, hogy az anime érkezése csupán idő kérdése.

A Netflix múlt szombaton tette közzé a videót hivatalos YouTube-csatornáján, amely már több mint 171 000 megtekintést gyűjtött, ami a projekt iránti nagy érdeklődést jelzi. A „Devil May Cry” animációs sorozat első előzetese szeptemberben jelent meg, de a sorozat teljes megjelenési dátuma még nem ismert. A forgatókönyvek állítólag 2021 novemberében már elkészültek, és az első évad 8 epizódból álló sorozat Dante, Vergil és Lady kalandjaira fog koncentrálni.

Az új kulisszák mögötti videó új animációs jeleneteket tartalmaz, amelyek nem szerepeltek a szeptemberi előzetesben, ezzel is jelezve, hogy az elmúlt hónapokban komoly munka folyt az animén. Emellett a videóban rövid interjút láthatunk Adi Shankar showrunnerrel és executive producerrel. Shankar a videóban bocsánatot kér a rajongóktól a projekt csúszásaiért, és magyarázatot ad arra, miért tart ilyen sokáig a munka. A videóban Shankar a sorozat iránti szeretetét is megmutatja, cosplay mókával színesítve az előadást.

A „Devil May Cry” egy akció-kaland videojáték-sorozat, melyet Hideki Kamiya alkotott, és amelyet a CAPCOM ad ki. A sorozat számos játéka jelent meg 2001 óta, az utolsó, a „Devil May Cry 5: Special Edition” 2020-ban. A történetek középpontjában Dante, a démonvadász áll, és a narratívák Dante Alighieri „Isteni komédia” című művén alapulnak. Minden játék új történetet mesél el, némelyik az előző részek folytatása, mások pedig új sztorikat tárják a játékosok elé.

Érdekesség, hogy bár a „Devil May Cry” eredetileg egy japán sorozat, az új anime projekt nem Japánban készül. A sorozatot Adi Shankar és Alex Larsen készíti, és a dél-koreai Studio Mir (The Legend of Korra, The Witcher: Nightmare of the Wolf) animálja. Bár a sorozat a japán anime stílusában készül, valójában nem japán produkció. A Netflix új sorozata nem keverendő össze a 2007-ben a Madhouse által kiadott „Devil May Cry” című japán animével.

Az, hogy a sorozatot nem japán stúdió készíti, nem jelenti azt, hogy az új „Devil May Cry” adaptáció ne lenne sikeres. Adi Shankar, aki a Netflix „Castlevania” című rendkívül sikeres anime-sorozatának is az agya mögött áll, ismét hasonló sikerre törekszik. A „Castlevania” is egy japán videojáték-sorozaton alapult, és egy nem japán csapat animálta japán anime stílusban. Shankar már most bejelentette, hogy a „Devil May Cry” több évadot fog kapni, és a „Castlevania” mellett a „bakancsos multiverzum” újabb darabja lesz.

Forrás: GameRant

 

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu