Taika Waititi új sportfilmje minden idők legrosszabb Rotten Tomatoes-pontszámát kapta meg

MOZI HÍREK – Taika Waititi új sportfilmje, amelyben Michael Fassbender egy fociedzőt alakít, a rendező eddigi legalacsonyabb Rotten Tomatoes-pontszámát kapta.

 

A Next Goal Wins Taika Waititi rendezőként a legrosszabb Rotten Tomatoes-pontszámát hozta. Az új film egy inspiráló sportdráma, amelyet a 2014-es, azonos című dokumentumfilm alapján adaptáltak. A főszerepben Michael Fassbender alakítja Thomas Rongen-t, egy lecsúszott futballedzőt, aki úgy próbálja elkerülni a kirúgását, hogy vállalja a kudarcot valló amerikai-szamoai válogatott edzői feladatát. A film együttes szereplőgárdájában Oscar Kightley, Kaimana, David Fane, Rachel House, Beulah Koale, Will Arnett és Elisabeth Moss is szerepel.

A Rotten Tomatoes már összesítette Taika Waititi Next Goal Wins című filmjének hivatalos pontszámát. A 102 kritikus mérlegelése alapján a pontszámot egy alaposan elrohadt 41%-ra számolták. Ez a rendező eddigi legalacsonyabb pontszáma. Az egyetlen alacsonyabb értékelést Waititi nevéhez fűződő projekt esetében a 2011-es Zöld Lámpás (Green Lantern) 25%-os pontszáma jelenti, amelyben Waititi színészként szerepelt.

Forrás: ScreenRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu