Klasszikus játék új kiadásával bővül az Xbox Game Pass!

Az Xbox Game Pass váratlanul egy új címmel bővül egy olyan régóta futó és történelmi franchise-ból, amelyről kevesen gondolták, hogy ilyen gyorsan megjelenik.

 

 

Alig több mint egy évtizeddel az első megjelenés után hivatalosan is megérkezett a Killer Instinct Anniversary Edition! A frissített cím meglepetésszerűen debütál az Xbox Game Pass-on. A rajongók által kedvelt verekedős játék 10. évfordulóján az Iron Galaxy fejlesztője bejelentette a Killer Instinct Anniversary Editiont. Ez az elismert játék új változata, amely jelentős vizuális frissítéseket és egyensúlyi finomításokat tartalmaz a 29 játszható karakterből álló listához.

A Microsoft 17 év szünet után a Killer Instinct-tel a franchise-t újraindította Xbox One-on. Az újraindítás három évadnyi tartalmi frissítést, valamint számos további karaktert is tartalmazott. Még egy évtizeddel később is megmaradt a játék elkötelezett kultusza.

Kevesebb mint egy héttel a Killer Instinct Anniversary Edition bejelentése után a játék megjelent, és további meglepetésként csatlakozott az Xbox Game Pass könyvtárához.

Maga a megjelenés is meglepetés, hiszen a megjelenési dátumot csak pár napja jelentették be. A Game Passba való bekerülés pedig a rajongók és az előfizetők számára egy meglepő, ám kellemes fejlemény. Ez egy különösen mozgalmas napra esik a szolgáltatás számára. Hiszen egy korábbi Game Pass frissítéssel két játékkal bővült: ezek a Rollerdome és a Dune: Spice Wars. Azok számára, akik nem Game Pass-előfizetők, a Killer Instinct Anniversary Edition ingyenes frissítés. Feltéve, ha már rendelkeznek a Definitive Edition digitális változatával. Egyébként 29,99 dollárért kapható Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és PC-re.

A Killer Instinct Anniversary Edition a Game Pass verekedős játékok kínálatát szeretné megerősíteni.

Az Xbox Game Pass legjobb többjátékos játékai között olyan műfaji alapdarabok szerepelnek, mint a Mortal Kombat 11, de a szolgáltatásnak mindenképpen helyet szoríthatna egy újabb mély, mechanikus verekedős játéknak.

A Killer Instinctet részben a karakterek szerepe, valamint az egyedi játékötletek teszik a rajongók kedvencévé. A játék Combo Breakerje könnyen a legikonikusabb verekedős játékmechanizmusok közé tartozik. A lendületváltó képesség egy olyan játékmegváltó funkció, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy megváltoztassák a mérkőzés menetét.

Mivel az Anniversary Edition már elérhető az Xbox Game Pass-on, az előfizetőknek nincs okuk arra, hogy ne nézzék meg az alulértékelt harcost. Akik pedig nem előfizetők, az alapjáték ingyenesen elérhető Steamen, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en és Windows PC-n.

Forrás: Xbox

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu