Az Xbox Game Pass Ultimate egy új játék megjelenését erősítette meg december 8-án [VIDEO]

A Microsoft szolgáltatásának Xbox Game Pass Ultimate szintjére előfizetők december 8-án egy új day one játékra számíthatnak.

 

Az Xbox Game Pass Ultimate december 8-án, pénteken teszi hozzá az Against the Stormot, amely mindenki számára elérhető lesz, aki rendelkezik a játék futtatására alkalmas játék-PC-vel. Az Xbox Game Pass Ultimate az Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatás legmagasabb szintje, de az előfizetőknek jelentős összeget biztosít a pénzükért. Azon túl, hogy hozzáférést biztosít a felhasználóknak az Xbox Live-hoz és a vanilla Game Pass könyvtárban elérhető összes játékhoz, a felhőalapú játékokat és mindent tartalmaz, ami a PC Game Pass előfizetők számára elérhető.

A PC Game Pass magától értetődő – ez az Xbox Game Pass, de PC-s játékokra. A legtöbb esetben a normál Xbox Game Pass és a PC Game Pass között paritás van, de előfordul, hogy egy játék csak az egyik vagy a másik szolgáltatáson érhető el. Ez teszi az Xbox Game Pass Ultimate-et nagyszerű ajánlattá mindazok számára, akiknek Xbox konzoljuk és játék-PC-jük is van. A következő játék, amely a PC Game Passra érkezik, de a konzolos Game Pass-t kihagyja, a városépítő Against the Storm.

Az Against the Storm 2022 novemberében került először a Steam Early Accessre, és jelentős sikernek bizonyult a platformon. Több ezer felhasználói értékelés emelte az Against the Storm Steam értékelését „Túlnyomóan pozitívra”, így a PC Game Pass és az Xbox Game Pass Ultimate nagy „szerzeménye” lehet, amikor december 8-án kilép a korai hozzáférésből. És bár e cikk írásakor még nem sok olvasható, az Against the Storm kritikai értékelései hasonlóan pozitívak, és a városépítő mechanikát is jelentősen dicsérik.

 

Mi az Against the Storm?

 

Az Against the Storm a játékosokat azzal bízza meg, hogy építsék újra a civilizációt, miután egy apokaliptikus esemény eltörölte azt. A játékosok több várost építenek és menedzselnek, és a hozzáadott roguelite elemek egyre könnyebbé teszik a jövőbeli futamokat. A roguelite elemek különösen népszerűnek tűnnek, és még több újrajátszási értékkel ruházzák fel az Against the Stormot, mint amit egy tipikus városépítő játék nyújt. A játék fantasy környezetének köszönhetően is kiemelkedik a műfaj többi tagja közül, így mondanom sem kell, hogy a city builder rajongóknak érdemes szemmel tartaniuk. A PC Game Pass/Xbox Game Pass Ultimate-on való küszöbön álló elérhetősége megkönnyíti az érdeklődők számára a kipróbálást, mivel ezt anélkül tehetik meg, hogy meg kellene vásárolniuk a játékot.

Az Against the Storm egyike annak a két Xbox Game Pass-játéknak, amelyet eddig 2023 decemberére erősítettek meg. A másik a SteamWorld Build, a társas városépítős játék, amely a tervek szerint december 1-jén kerül fel a szolgáltatásra. Míg az Against the Storm kizárólag PC-s Game Pass-játék, addig a SteamWorld Build csak a konzolos Game Pass-játékosok számára lesz elérhető.

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu