Fekete telefon 2: végre kiderült, visszatérnek-e az eredeti szereplők!

MOZI HÍREK – A Fekete telefon 2 szereplőgárdájáról kiderült, hogy az eredeti sztárok mind visszatérnek a horror folytatásában, köztük Ethan Hawke, mint a „Grabber”…

 

 

A 2025-ös megjelenési dátum már megvan, a Fekete telefon 2 (The Black Phone 2) szereplőgárdáját pedig bejelentették. A 2021-es horrorfilm – amelyről mi is írtunk – Joe Hill azonos című novellájának adaptációja volt. A sorozatos emberrabló, a „Grabber” legújabb áldozatáról szólt, aki megtalálja a módját, hogy kommunikáljon a szörnyeteg korábbi áldozatainak szellemeivel, hogy megtudja, hogyan tud menekülni. A film bemutatásakor kritikai és kereskedelmi sikert aratott. A 18 millió dolláros gyártási költségvetéssel szemben több mint 161 millió dolláros bevételt hozott, és gyorsan megindultak a tárgyalások a folytatásról.

Alig egy hónappal azután, hogy a film bekerült a Universal és a Blumhouse naptárába, a Deadline közölte, hogy a Fekete telefon 2 szereplőgárdája is megvan.

A horror folytatásában visszatér az öt főszereplő, Mason Thames, Madeleine McGraw, Jeremy Davies és Miguel Mora, valamint Ethan Hawke, mint a „Grabber” (Annak ellenére, hogy a karakter az első filmben meghalt. Hopsz, spoiler alert…) A cikk írásakor még nem hozták nyilvánosságra a forgatás kezdési időpontját. Ám a film a tervek szerint 2025. június 27-én kerül az amerikai mozikba.

 

Hogyan hozhatja vissza a Fekete telefon 2. Hawke gonosztevőjét?

 

Valószínűtlennek tűnt, hogy a négyszeres Oscar-jelölt visszatér a folytatásban. Mégis úgy néz ki, hogy Hawke visszatér. A 2021-es film emlékezetes módon azzal ért véget, hogy Thames Finney látszólag megölte a Grabber-t azzal, hogy a névadó készülék akkordját magához véve kitörte a gyilkos nyakát. Éppen időben elmenekült a házból, hogy a húga, Gwen és a rendőrség felfedezze.

A folytatás bejelentése előtt nem volt világos, hogy Hawke visszatér-e, kivéve, hogy Hill és Derrickson egy nagyszerű ötletet dobott be a történet folytatására, és a színész érdeklődését, hogy a Sinister rendezőjével az élen újra eljátssza a szerepet.

A legegyszerűbbnek tűnő út a folytatás számára, hogy Hawke Grabberét visszahozza, természetfeletti eszközökkel történne. Az első film már megerősítette, hogy ez egy létező elem a történet univerzumában. Finney és Gwen is rendelkezik valamilyen kapcsolattal a túlvilághoz. Előbbi képes közvetlenül kommunikálni a Grabber áldozatainak szellemeivel. Utóbbinak pedig olyan látomásai vannak, amelyek miatt megmentette a bátyját. Elképzelhető, hogy a Grabber a síron túlról is kísértené őket. Ez nem csak a gonosztevő szörnyű képességeinek érdekes kibővítését tenné lehetővé. Hanem egy különleges dinamikát is teremtene Gwen és az apja között. Utóbbi továbbra is próbál megbékélni lánya pszichikai képességeivel, ami már az első filmben is vitás pont volt közöttük.

Egy másik lehetséges módja annak, hogy Hawke Grabberje visszatérjen a Fekete telefon 2-ben, az lenne, ha kiderülne, hogy valahogy túlélte a Finneyvel vívott harcot az első film végén.

Bár ez túlzásnak tűnhet, megmutatná, hogy még erősebb, mint Finney és Gwen kezdetben gondolták. Így még borzalmasabb fenyegetést jelentene a folytatásban. Mivel Hill azonban biztosította, hogy a folytatás nem fogja „olcsóbbá” tenni az eredetit, azok, akik élvezték az eredetit, megnyugodhatnak, hogy a szerzőnek, valamint Derricksonnak és Cargillnek is van egy értelmes terve a történet folytatására.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu