Fontos újításokkal készülhet az Xbox novemberben?!

TECH HÍREK – Az Xbox leleplezte a következő, novemberi frissítéssel kapcsolatos információkat, amely jelentős újdonságokat hoz a platform játékosai számára.

 

 

A Microsoft bejelentette, hogy hamarosan érkezik az Xbox novemberi frissítése. Ez új kompakt móddal készül a Windows játékosoknak, japán támogatást a virtuális billentyűzetet hoz konzolokon. Meg persze új eszközt a játékok javításához és egyéb finomításokat. A Microsoft folyamatosan frissíti konzol szolgáltatásait, hogy jobb élményt nyújtson a játékosoknak, és ez a közelgő változás jelentős lesz.

Az eredetileg mintegy három évvel ezelőtt megjelent Xbox Series X/S konzolokból eddig több mint 21 millió darabot adtak el. Bár ezek alkotják az Xbox márka gerincét, a Microsoft a streamingre és a PC-s játékokra is koncentrál, és ez az új frissítés ezt tükrözi.

Az Xbox új bejelentése szerint a novemberi frissítéssel érkezik a Compact Mode. Ez egy új funkció, amely a Windows rendszereket használó játékosok játékélményét növeli. A Compact Mode kompatibilis lesz az összes Windows-eszközzel. Beleértve az olyan kézi eszközöket is, mint a népszerű Asus ROG Ally, és kompaktabbá teszi az Xbox játék felhasználói felületét, mivel az oldalsáv ikonokra fog összecsukódni az eszközök használata közben.

A PC-s játékosok hozzáférést kapnak a Gaming Services Repair Toolhoz is. Ez kijavítja a hiányzó tartalmakkal kapcsolatos problémákat, és orvosolja az Xbox alkalmazást PC-n használó játékosok problémáit. A másik jelentős változás a fizikai és virtuális billentyűzetek japán nyelvi támogatása lesz. Utóbbi eddig nem volt elérhető. A bevezetés után a játékosok könnyedén válthatnak majd a különböző billentyűzet opciók között a „Nyelv és hely” szekcióban.

 

Az Xbox novemberi frissítésének főbb változásai

 

  • Compact Mode.
  • Japán nyelvi támogatás a fizikai és virtuális billentyűzetekhez.
  • Új játékszerviz javító eszköz a PC-s játékosok számára.
  • Változások az értesítésekben és a bannerekben.

 

További kisebb frissítések közé tartoznak az értesítések és a bannerek változásai. Ezek segítségével a felhasználók könnyebben tudják például, hogy mikor jelenik meg a Game Passhoz elérhető legjobb játékok közül néhány. Új konzol-specifikus változás, hogy az Xbox Free Play Days részévé váló kívánságlistás játékokról értesítéseken keresztül tájékoztatják a játékosokat.

Végül a Microsoft telefonos hitelesítést is kínál majd azoknak, akik a konzoljukkal szeretnék beváltani a jutalmakat.

Ezeken a frissítéseken kívül rengeteg új játék érkezik jövőre a platformra. Eddig úgy tűnik, hogy 2024 tele lesz Xbox Series X/S megjelenésekkel. Ilyen például a Persona 3 Reload, vagy a Like a Dragon: Infinite Wealth. Mindkettő már az első napon elérhető lesz a Game Passon. További, már megerősített címek a Tekken 8, a Prince of Persia: The Lost Crown és a Suicide Squad: Kill the Justice League például.

Forrás: Microsoft

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu