Mortal Kombat 1: a karácsonyi menü mellé Quan Chi [VIDEO]

A felettébb otromba poénon túl a NetherRealm Studios azt is közölte, hogy az utána érkező karakterre, Peacemakerre mikor számíthatunk a Mortal Kombat új részében (ami annyira egyes mint a Battlefield 1 volt…).

 

Szóval a Warner és a NetherRealm bejelentése szerint a Kombat Packot (season passt) megvásárlók egy héttel korábban férhetnek hozzá a verekedős játék következő karakteréhez. Mindkét esetben karácsony előtti megjelenésre számíthatunk, de a nagy forgatagban nem lenne meglepő, ha csak az ünnepek során lesz idő arra, hogy Quan Chivel bevigyünk egy-két kombót.

Itt a hivatalos jellemzése: „Quan Chi egy külvilági bányában született kényszermunkára. Nem volt jövője, csak a biztos halál garantált neki a sötét alagutakban. Miután bányász társai elárulása miatt féltette az életét, Quan Chi-t egy titokzatos jótevő mentette meg, és a szolgálatáért cserébe felajánlotta, hogy kiszabadítja a bányából, és kiképzi a sötét mágiára. Most már a Netherrealm legelvetemültebb varázslatainak mestere, és Shang Tsunggal a birodalmak meghódítását tervezi. Az új videóban Quan Chi nekromanta képességei és a portálok manipulálása teljes mértékben megmutatkozik, beleértve azt a képességét, hogy koponyákat, csontvázakat és Netherrealm démonokat idézzen meg pusztító támadásokhoz.”

A videóban először láthatjuk Khameleont, az új DLC Kameo Fighter-t, aki számos támogató mozdulattal segíthet a meccsek során. A Kombat Pack részeként és önállóan megvásárolható lesz januárban. Bepillantást nyerhetünk Peacemakerbe is, a DC The Suicide Squad című filmjének és a Peacemaker-sorozatnak a közelgő vendégszereplőjébe a Maxon. A Mortal Kombat 1-ben John Cena színész hangját és képmását kapta. Februártól önállóan is megvásárolható lesz, nem csak a Kombat Pack részeként.

A Mortal Kombat 1-be december 14-én érkezik a Kombat Pack 1 tulajdonosainak Quan Chi (biztos lesz 2 is, azért írjuk számozva…), mindenki más pedig december 21-étől vásárolhatja meg a karaktert PlayStation 5-ön, Xbox Series-en, PC-n, illetve Nintendo Switch-en. (Ideje lenne túllépni a PlayStation 4-en és Xbox One-on; mindkét platform több mint tíz éve, hogy megjelent!)

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu