Az Azték Birodalomban játszódhat az Assassin’s Creed: Nebula?

Túl szép, hogy igaz legyen, de a francia kiadó új területekre is elviheti a másfél évtizede létező franchise-át.

 

A Ubisoft több időszakot és területet is lefedett az Assassin’s Creed során. Az első rész a XII. században, a Szent Földön játszódott, de aztán a reneszánsz olasz régióba, az ősi Egyiptomba és Görögországba, az amerikai forradalomba, a Viktória-kori Londonba, illetve a francia forradalomba is eljuthattunk például. Mindegiyk játéknak meghatározott helyszíne és korszaka van, így a karaktergárda és a történetszál címenként változó és egyedi. Az Assassin’s Creed: Valhalla a vikingeket, az Assassin’s Creed IV: Black Flag pedig a karib-tengeri kalózkodást hozta el.

Az Assassin’s Creed: Nebuláról az Insider Gaming írta, hogy három eltérő környezettel is be lett dobva az elképzelése. A projekt mögött a Ubisoft szófiai stúdiója áll (a csapat az Assassin’s Creed III: Liberation, illetve az Assassin’s Creed: Rogue társfejlesztője volt), és Indiában, a mediterrán régióban, illetve az Azték Birodalomban is játszódhat. A szivárgások nem hivatalosak, de eközben a francia kiadó négy játékot jelentett be a franchise-ból. Ezek közül a Mirage megjelent, a Red, Jade, és a Hexe kódnevű projektek fejlesztés alatt állnak. A pletykák szerint a Raid, az Echoes, illetve a Nexus lehetséges folytatását takaró projekt mellé oda lehet tenni a Nebulát is…

Az Azték Birodalom hihetetlen helyszíneket, történetet, karaktereket, illetve játékmenetet hozhat el magával. Az aztékok társadalma egyedi, és kifejezetten fejlett volt. Mexikó dzsungeleiben sok városállam és közösség állt össze a kereskedelem és a hadi terjeszkedés jóvoltából. Kultúrájuk, építészetük és hitük is gazdag volt, így ezek kifejezetten izgalmassá teheti az Assassin’s Creedben történő felbukkanásukat, és a klasszikus stílusban, továbbá a modernebb, nyílt világú játékmenetben is érdekes lehetne mindez.

Ám az egész még nem hivatalos, így ki tudja, hogy történetileg hová tudnák elhelyezni. Talán akkor, amikor a spanyolok terjeszkedni kezdenek ezzel elhozva az aztékok bukását).

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu