Újabb ingyenes akcióval készül a PS Plus – íme a részletek!

Minden PlayStation-játékos korlátozott ideig ingyenesen hozzáférhet kedvenc játékának többjátékos módjához a PS Plus-on, előfizetés nélkül!

 

 

A PlayStation bejelentette a következő PlayStation Plus ingyenes online többjátékos hétvégét! Ennek keretében minden PS4- és PS5-játékos extra költség nélkül hozzáférhet kedvenc játékának többjátékos módjához. Ezen a PlayStation Plus Free Online Multiplayer Weekend-en kívül a játékosoknak PS Plus tagságot kell vásárolniuk ahhoz, hogy másokkal versenyezhessenek, vagy barátaikkal csapatot alkothassanak a többjátékos játékokban.

2022-ben a Sony teljesen megváltoztatta az évtizedes PlayStation Plus szolgáltatást, hogy új funkciókat kínáljon a PlayStation játékosoknak.

A következő PlayStation Plus ingyenes online többjátékos hétvége december 9-én 00:01-kor kezdődik és december 10-én 23:59-kor ér véget helyi idő szerint. Ez idő alatt minden PS4- és PS5-játékos ingyenesen hozzáférhet a játékok többjátékos módjához. Még akkor is, ha nem rendelkezik aktív PlayStation Plus-tagsággal. Ez a korlátozott ideig tartó esemény ízelítőt ad a játékosoknak néhány népszerű PlayStation-játékból. Például az EA Sports FC 24 vagy a rendkívül népszerű Call of Duty: Modern Warfare 3 többjátékos módjából. Nyilván azzal a céllal, hogy a hétvége után PS Plus-tagságot vásároljanak, és folytassák online kalandjaikat…

 

Mikor lesz a PS Plus ingyenes online többjátékos hétvége?

 

  • December 9-én 00:01-kor kezdődik
  • December 10-én 23:59-kor ér véget
  • PlayStation Plus előfizetés nem szükséges

 

Ez a korlátozott ideig tartó PlayStation Plus Free Online Multiplayer Weekend a Sony PlayStation Plus Season of Play programjának része. Utóbbi 2024. január 5-ig tart. Ez idő alatt a PlayStation Plus előfizetők többek között ingyenes avatarokat válthatnak be PS5 és PS4 konzolokra. Valamint exkluzív kedvezményeket kaphatnak PlayStation Gear árucikkekre, és pontokat gyűjthetnek a PlayStation Stars-on.

A Sony nemrég nyilvánosságra hozta a 2023. decemberi PlayStation Plus ingyenes játékokat, amelyeket az előfizetők január 1-jéig igényelhetnek.

Az e havi kínálatban szerepel a LEGO 2K Drive és a Powerwash Simulator PS4-re és PS5-re egyaránt, a Sable pedig kizárólag PS5-re. A PlayStation Plus Extra előfizetőknek tudniuk kell, hogy december 19-én 11 játék távozik a szolgáltatásból, köztük a Yakuza: Like a Dragon, a The Escapists 2 és a Middle-earth: Shadow of War. A PlayStation katalógusban elérhető játékok rendszeres rotációjának részeként hamarosan új játékok csatlakoznak a szolgáltatáshoz.

Forrás: PlayStation

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu