[TGA 2023] Hideo Kojima leleplezte titokzatos új projektjét – íme minden, amit tudunk! [VIDEO]

Mi lesz pontosan Hideo Kojima mester projektje? Egy játék, egy film és valami egészen új dolog…

 

 

Hideo Kojima újra megjelent a The Game Awards 2023 során, hogy bemutassa legújabb furcsa élményének, az OD-nek trailerét.

Természetesen egy bizarr első trailerről van szó, amiben leginkább néhány ismerős fejet láthatunk, amint beszélnek és sikítoznak a képernyőről. Maga a felvétel azonban keveset árult el arról, hogy pontosan mi is az OD.

Kojima a színpadra lépve elárulta, hogy az Xbox Game Studios-szal közösen készíti a projektet, de ez sokkal több lesz, mint egy játék. Sőt, szerinte ez valami olyasmi, amit „még senki sem látott”. „Ez egy játék, ne értsenek félre, de ez egyúttal egy film és egyúttal egy új médiaforma is”.

A felvételeken felbukkanó lebegő fejek között szerepel Sophia Lillis (Az, Dungeons & Dragons: Betyárbecsület), Hunter Schafer (Euphoria) és Udo Kier (Vadászok, Hattyúdal).

Éppen amikor a nézők kezdték felfogni az OD-t, a Nem és a Tűnj el! rendezője, Jordan Peele lépett a színpadra, hogy kifejezze a Metal Gear Solid 2 iránti szeretetét, miközben elárulta, hogy az OD-n is együtt dolgozik Kojimával.

„Ő inspirált engem, és a vele való együttműködés lehetősége igazán hihetetlen” – mondta Peele. „A filmjeimben mindig arra törekszem, hogy maximalizáljam az elmélyülést, a nézőket a főszereplő bőrébe bújjak. Hideo ennek a mestere, és ő ezt egy egészen más szinten csinálja. Amit itt főz, az teljesen magával ragadó, teljesen félelmetes, és nagy megtiszteltetés számomra, hogy a GOAT-tal dolgozhatok együtt. Gyerünk!”

Kojima nem osztotta meg, hogy Peele milyen mértékben vesz részt az OD-ben. Viszont több nagy névre tett utalást, akiknek a személyazonosságát még nem fedte fel:

„Amit most elmondhatok, az az, hogy nem csak Jordanről van szó. Más kreatív partnerek is vannak velem együtt a projektben. Most még nem igazán tudom megmondani, hogy kik ők, de mondom, ők a legendák, és elképesztőek”.

A mai The Game Awards-leleplezés után még egyértelműbb, hogy Kojima mester újfent valami forradalmi elképzelést készül megvalósítani. A kérdés csupán az, hogy a játékostársadalom vajon készen áll-e minderre, vagy sem…

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu