[TGA 2023] God of War: Ragnarok – Ingyenes Valhalla DLC érkezik: Kratos visszatér! [VIDEO]

A Sony Interactive Entertainment és a Santa Monica Studio bejelentették a „God of War: Ragnarok” ingyenes letölthető tartalmát, a „Valhalla”-t, amely 2023. december 12-én jelenik meg. Ez a kiegészítő egy új fejezetet nyit Kratos epikus történetében, ahol a legendás harcos újabb kihívásokkal néz szembe.

 

A „God of War Ragnarok: Valhalla” az alapjáték történetét követő epilógus, amelyben Kratos mélyen személyes utazásra indul. Az Odin elleni döntő csata után, és Atreus távozása következtében, Kratos egy olyan útra lép, amelyet korábban elképzelhetetlennek tartott. A Valhalla rejtélyes partjaira érkezve, csak Mimir társaságában, Kratosnak szembe kell néznie saját magával és múltja visszhangjaival.

A Santa Monica Studio csapata újragondolta a harcrendszert a „God of War” sorozatban. A „God of War Ragnarok: Valhalla” egyesíti a játékosok által ismert és kedvelt harcrendszert friss, kísérleti elemekkel, amelyek a roguelite műfajból inspirálódtak. Valhalla minden próbálkozása arra ösztönzi a játékosokat, hogy Kratos arzenáljának különböző aspektusait sajátítsák el, miközben új ellenségkombinációkkal és meglepetésekkel találkoznak.

Valhalla a vereséget nem tekinti a harcos szellemének végének. Ha Kratos elesik, újraéled a kapuk előtt, készen állva a következő próbára. Minden kísérlet során a játékosok alkalmazkodnak a Valhalla kihívásaihoz. Minél több akadályt leküzd, annál több erőforrást szerezhet, amelyeket Kratos és maga a Valhalla javítására használhat fel.

Kratosnak le kell vetkőznie páncélját és felszerelését, és helyette a próbálkozások során, valamint az állandó jutalmakra kell összpontosítania. Kratos minden fegyveréhez és teljesen fejlesztett képességeihez hozzáfér, de minden próbálkozásnál el kell köteleznie magát egy pajzs és egy spártai düh útvonal mellett. Ahogy a Valhalla próbáit leküzdik, a játékosok választhatnak az ideiglenes glifek közül, hogy melyik statisztikát fejlesszék, melyik előnyöket válasszanak, melyik rúna támadásokat használják, és még sok mást. Minden próbálkozás más-más módon alakulhat a választott jutalmak alapján, tehát a stratégiát észben tartva kell döntéseket hozni!

A Valhalla páncélzatai csak a megjelenésért felelnek, így a játékosok szabadon alakíthatják Kratos stílusát. Különféle megjelenéseket zárolhatnak fel, majd a próbálkozások között variálva Kratos harcra kész megjelenést kaphat. A „God of War Ragnarok: Valhalla” öt nehézségi beállítással rendelkezik, amelyeket kifejezetten a letölthető tartalom egyedi játékmenetéhez hangoltak. Minden nehézségi szint növeli a csatában szerzett jutalmakat, és a játékosok szabadon váltogathatnak közöttük a próbálkozások között.

Ahogy a képességek növekednek, a játékosokat bátorítják, hogy próbálják ki a magasabb nehézségi szinteket a több jutalomért és Kratos arzenáljának mesterségének teszteléséért. Az öt opció közül kiválasztható a leginkább szórakoztató kihívási szint. A letölthető tartalom továbbra is a „God of War Ragnarök” hozzáférhetőségi beállításainak szabványait követi, hogy még jobban testreszabható legyen a játékélmény.

A „God of War Ragnarok: Valhalla” különálló élmény a „God of War Ragnarök”-től, így a játékosok bármikor belekezdhetnek, függetlenül a fejlesztésektől, felszerelésektől vagy a történeti előrehaladástól. Aki aggódik a történeti vagy játékmeneti spoilerek miatt, annak ajánlott először befejezni a „God of War Ragnarok”-ot.

Ha rendelkezik a „God of War Ragnarok”-kal, akkor 2023. december 12-én ingyenesen letöltheti a „God of War Ragnarok: Valhalla”-t a PlayStation Store-ból. A Santa Monica Studio  mindenkit boldog ünnepekre kíván, és köszönik a múlt év során mutatott támogatásukat. Alig várják, hogy a játékosok megosszák velük élményeiket a #GodOfWarRagnarokValhalla vagy #GoWRV használatával.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu