[TGA 2023] Íme a No Rest for the Wicked, amely forradalmasíthatja az akció-RPG műfaját! [VIDEO]

A Private Division és a Moon Studios bejelentette a No Rest for the Wicked című akció-RPG-t PS5-re, Xbox Seriesre és PC-re.

 

 

A kiadó Private Division és az Ori sorozatot fejlesztő Moon Studios bejelentette a No Rest for the Wicked című akció-RPG-t PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re (Steam). A játék 2024 első negyedévében fog megjelenni Early Accessben PC-re. Majd egy későbbi időpontban minden platformon teljes körű megjelenés következik.

A Moon Studiostól, az Ori and the Blind Forest és az Ori and the Will of the Wisps díjnyertes fejlesztőitől érkezik a No Rest for the Wicked, egy zsigeri, precíziós akció-RPG, amely újra feltalálja a műfajt.

A történet szerint 841-et írunk. Harol király halott. Ahogy halálának híre végigsöpör az egész királyságon, a korona arrogáns, de még kipróbálatlan fiára, Magnusra száll. Ami még rosszabb, a Pestis, egy ezer éve nem látott szentségtelen járvány visszatért. Végigsöpör az országon, megront mindent és mindenkit, akit megérint. Madrigal Seline, az egyház kegyetlenül ambiciózus alakja a Pestisben látja a lehetőséget, hogy istene előtt bizonyítson.

 

 

No Rest for the Wicked

 

 

Ezek az erők az elmaradott Isola Sacra szigetén találkoznak. Lázadó csoportok és a tartományi kormányzat harcol az irányításért a sziget omladozó romjai között.

A játékos a Cerimek egyikét alakítja. Egy misztikus szent harcosok csoportjának tagja. Őket figyelemre méltó erőkkel ruháztak fel, és akik felesküdtek, hogy bármi áron legyőzik a Pestist. A feladat azonban egyre nagyobb kihívásnak bizonyul, ahogy belekeveredünk az emberek nyomorúságába és az elnyomott ország hatalmas politikai küzdelmébe. A káosz minden irányba húz majd, miközben igyekszel megtisztítani az országot a gonoszságtól és alakítani a királyság sorsát.

„Arról álmodtunk, hogy hozzájárulhatunk az akció-RPG műfajhoz, amelyen mindannyian felnőttünk és szeretjük” – mondta Thomas Mahler, a Moon Studios társalapítója és kreatív igazgatója a sajtóközleményben.

„Az Ori sikere után egyértelmű volt számunkra, hogy a Moon mostanra elég érett ahhoz, hogy végre megvalósítsuk ezeket az álmokat. Alig várjuk, hogy lássuk, hogyan reagálnak majd a játékosok a műfajnak erre a teljesen újragondolt változatára!”

 

 

No Rest for the Wicked

 

 

„Az elmúlt hat évben keményen dolgoztunk álmaink szenvedélyes projektjén – egy következő szintű akció-RPG-n, amelyet a feszes játékmechanika és a világépítés iránti szeretetünk és ambíciónk táplál” – mondta Gennadiy Korol, a Moon Studios társalapítója, technológiai és gyártási igazgatója. „Izgatottan várjuk, hogy felfedhessük a saját elképzelésünket arról, amit mindig is az akció-RPG műfaj alapvető kánonjainak képzeltünk el, miközben megtesszük a következő lépéseket, hogy újragondoljuk azokat az elemeket, amelyeket innovációra érettnek tartunk.”

„A Moon Studios vadul tehetséges csapata bizonyítottan kiemelkedő kiadványokat jelentet meg, igazán egyedi művészeti stílussal” – mondta Michael Worosz, a Take-Two Interactive stratégiai igazgatója és a Private Division vezetője. „Egy olyan játék világra hozása, mint a Wicked, pontosan az az ok, amiért megalapítottuk a Private Divisiont, és alig várom, hogy a játékosok megtapasztalják, mit alkotott a Moon.”

További információkat a „Wicked Inside” digitális bemutatóján, 2024. március 1-jén jelentenek be.

Forrás: Steam, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu