PS Plus Extra: egy rakás játék távozhat januárban, köztük több nagy cím is?!

Kiszivárgott a PlayStation Plus Extra 2024 januárjában távozó játékainak listája, megerősítve, hogy a felhasználók további 9 címhez veszíthetik el hozzáférésüket…

 

 

A PlayStation Plus Extra szintjének tagjai a következő hónapban további kilenc játékhoz veszítik el a hozzáférést. A PS Plus Extra és Premium előfizetők számos további előnyben részesülnek, hiszen hatalmas játékkatalógust játszhatnak végig külön költség nélkül.

A Sony rendszeresen frissíti ezt a listát, a címek minden hónapban jönnek és mennek. A minden PS Plus-előfizető számára havonta ingyenesen elérhető játékokkal ellentétben a felhasználók már nem játszhatnak ezekkel a játékokkal, ha kilépnek a szolgáltatásból.

Most a Sony megerősítette, hogy 2024 januárjában további kilenc játék távozik a PS Plus Extra és Premium szolgáltatásból.

A Sony frissítette a PlayStation Store „Utolsó esély a játékra” szekcióját a PS Plus Extra szintjét jövő hónapban elhagyó játékok listájával. A teljes lista tartalmazza az It Takes Two, SnowRunner, Devil May Cry 5 Special Edition, Devil May Cry 5, Jett: The Far Shore, Omno, Pillars of Eternity 2: Deadfire – Ultimate Edition, The Missing: J.J. Macfield and the Island of Memories, és Mitsurugi Kamui Hikae játékokat. A játékosoknak valamivel több mint 30 napjuk lehet még a végigjátszásra, mivel a katalógus általában minden hónap közepe táján frissül.

 

Hamarosan távozik a PS Plus Extra szolgáltatásról:

  • Devil May Cry 5
  • Devil May Cry 5 Special Edition
  • It Takes Two
  • Jett: The Far Shore
  • The Missing: J.J. Macfield and the Island of Memories,
  • Mitsurugi Kamui Hikae
  • Omno
  • Pillars of Eternity 2: Deadfire – Ultimate Edition
  • SnowRunner

 

Az It Takes Two és a Devil May Cry 5 valószínűleg a legnagyobb játékok, amelyek a PS Plus Extra katalógusból jövő hónapban távoznak. Mindkettő a megjelenéskor kritikai elismerést kapott. Az It Takes Two a The Game Awards-on a 2021-es év legjobb játékának járó díjat is elnyerte. Így úgy tűnik, hogy a felhasználók 2024 januárjában elveszítik a hozzáférést néhány nagyszerű játékhoz.

Bár ez a lista a PS Plus Extra januári elhagyását jelentő játékokat említi, a 2023 decemberében távozó címeket már a múlt hónap elején nyilvánosságra hozták.

Az Extra tagok decemberben 11 játékhoz veszítik el a hozzáférést, mivel a Yakuza: Like a Dragon, Middle-earth: Shadow of Mordor, Middle-earth: Shadow of War, Friday the 13th: The Game, Yakuza 6: The Song of Life és még sok más játék távozik a szolgáltatásból. Ezek a játékok december 19-én kerülnek le a PS Plus Extra és Premium szolgáltatásról. Így a rajongóknak már csak néhány napjuk van arra, hogy játszhassanak velük.

A Sony hamarosan nyilvánosságra hozza a PS Plus Extra és Premium 2023 decemberi kínálatát. Érdekes lesz látni, milyen címek váltják majd fel ezeket a játékokat. Addig is az előfizetők kipróbálhatják a 2023. december havi ingyenes PS Plus-játékokat, hiszen a Lego 2K Drive, a PowerWash Simulator és a Sable már most ingyenesen elérhető a tagok számára.

Forrás: PlayStation Life

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu