Hogwarts Legacy: megérkezett a várva várt patch a Nintendo Switch-változathoz!

Az Avalanche Software új frissítést adott ki a nyitott világú Harry Potter akció-RPG-hez, a Hogwarts Legacy-hoz, amely már most letölthető!

 

 

Az Avalanche Software egy vadonatúj frissítést adott ki a Hogwarts Legacy-hoz, amely kifejezetten a játék Nintendo Switch verzióját célozza meg. A Switch játékosoknak elég sokat kellett várniuk arra, hogy hozzájussanak a játékhoz, de a várakozásnak végre vége.

Amikor a Hogwarts Legacy végre megérkezett a Switchre, vegyes reakciókat kapott. Míg sokan elégedettek azzal, ahogy a játék fut a Switch-en, addig mások csalódottak a Switch-verzió korlátai miatt.

Ahhoz, hogy a hatalmas Hogwarts Legacy a Switch-en is fusson, a grafikát le kellett butítani, és sokkal több töltőképernyőt kellett hozzáadni, így a más platformokon lenyűgöző nyílt világú élmény sokkal kevésbé lett lenyűgöző.

Mégis, van némi vonzereje annak, hogy a Hogwarts Legacy-t útközben is lehet játszani. Ezért sok Switch-tulajdonos ettől függetlenül elővette a játékot. Azok, akik megvásárolták a Switch-en, örömmel értesülhetnek arról, hogy az Avalanche Software friss frissítést adott ki a játékhoz, amely javíthat a teljesítményén. Az új Switch-frissítés a játékot sújtó problémák hatalmas listáját orvosolja. Így a letöltés után a rajongóknak kevesebb hiba miatt kell aggódniuk.

A karaktereket és bizonyos területeket érintő hibákat a legújabb Hogwarts Legacy Switch frissítéssel javították. Ez azt jelenti, hogy bizonyos hibák az olyan területeken, mint a Highlands, a Roxfort kastély, Roxmorts és más területek, többé nem jelenthetnek problémát. A frissítés nem tartalmaz új funkciókat. Azonban a hibajavítások tekintetében meglehetősen átfogónak tűnik, így a rajongók valószínűleg értékelni fogják.

Ez az új Hogwarts Legacy Switch frissítés az első nagyobb frissítés, amit a nyitott világú Harry Potter akció-RPG július óta látott, amikor PS5-re megjelent egy javítás.

Ezt megelőzően júniusban PC-re, PlayStationre és Xboxra is megjelent néhány frissítés. A játék összes frissítése a játékélményt hivatott javítani. Ám vannak, akik szerint a Hogwarts Legacy frissítések bizonyos szempontból rontottak a játékon. Érdekes lesz látni, hogy a Switch játékosai is hasonlót fedeznek-e fel, vagy elégedetten távoznak a frissítéssel.

Nem világos, hogy lesz-e további frissítés Switchre vagy más platformokra. Sokan követelték, hogy az Avalanche Software olyan funkciókat adjon hozzá a játékhoz, mint például az évszakok megváltoztatásának lehetősége. Azonban de nem világos, hogy valóban kerül-e ilyesmi a játékba.

Forrás: Go Nintendo

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu