PlayStation Plus: egy igencsak elismert játék érkezhet decemberben a szolgáltatásra?!

Egy pletyka szerint a 2023. decemberi PlayStation Plus Extra játékkínálat komoly címekkel bővülhet, ami találgatásokra adott okot a játékosok körében…

 

 

Olyan találgatások keringenek, hogy a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin érkezhet a PlayStation Plus Extra decemberi kínálatába! Egy korábbi kiszivárgás szerint a Stranger of Paradise novemberben került volna a PS Plus Extra kínálatába, de a játék végül nem került fel a listára. Egy új kiszivárgás azonban arra utal, hogy decemberben kerülhet sor erre a kiegészítésre.

A PlayStation Plus előfizetők számos előnyt élveznek, többek között online többjátékos módot, havonta ingyenes játékokat és exkluzív kedvezményeket.

A Sony rendszeresen frissíti az ingyenes játékok listáját. Minden hónapban érkeznek és távoznak címek. A PS Stars Plus kampány egy újszerű rendszert vezetett be. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy játéktudásukat felhasználva digitális gyűjteményekre tegyenek szert. Valamint jutalmakat szerezzenek, és eredményeiket egy digitális vitrinben mutassák be a PlayStation App-on. A rendszer elsődleges célja a pontok gyűjtése, amelyeket ingyenes játékokra és PS Store kreditekre válthatnak be.

Egy Luis_FFgamer nevű Reddit-felhasználó egy képet tett közzé, amely azt mutatja, hogy a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin című lélektani RPG szerepelt a PS Stars Plus decemberi kampányában. Ez arra utalhat, hogy a játék esetleg bekerülhet a decemberi PS Plus Extra ingyenes játékkínálatba. A poszt spekulációkat váltott ki a kiszivárgás hitelességével kapcsolatban. Egyes játékosok nem találtak más magyarázatot a játék PS Stars Plus kampányba való bekerülésére. Egyelőre azonban semmi sem került megerősítésre.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin 2022-ben jelent meg PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re. Később PC-re is megjelent a Steamen. A játék egy hardcore akció-RPG élményt kínál, melyben a Square Enix és a Team NINJA (Koei Tecmo Games) világa keveredik.

A címben a játékosok intenzív csatákkal néznek szembe, különböző munkakörökkel és fegyverekkel testre szabhatják a pártokat, és felfedezhetik a Final Fantasy-sorozat ikonikus bejegyzései által inspirált helyszíneket.

A játékostársak vegyes érzelmeket fejeztek ki Luis_FFgamer posztja kapcsán. Néhányan dicsérik a játék idővel javuló állapotát. Hangsúlyozzák, hogy érdemes azoknak, akik szeretik a kihívásokkal teli, Soulslike, Final Fantasy-szerű élményeket. Mások felidézik a játék történetével kapcsolatos kritikákat. Hivatkozva az állítólagos összefüggéstelen kapcsolatokra az átfogó Final Fantasy-narratívával.

A lehetősége, hogy a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin csatlakozik a PlayStation Plus decemberi kínálatához, felkeltette az előfizetők kíváncsiságát. A hivatalos megerősítés azonban még várat magára. Hogy a kiszivárgott információnak van-e valóságtartalma, vagy csupán egy izgalmas pletyka, azt még nem tudjuk. Ám a kilátás, hogy ez a hardcore akció-RPG bekerül az ingyenes játékok közé, még izgalmasabbá teheti a PS Plus-előfizetők számára.

Forrás: Reddit

Stranger of paradise confirmed on extra for December ? (from ps Stars plus campain)
byu/Luis_FFgamer inPlayStationPlus

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu