A „Pókember: Irány a Pókverzum!” és a folytatása alapján készít új Spider-Man játékor az Insomniac!

Egy frissen kiszivárgott dokumentum alapján az Insomniac Games egy izgalmas új projekten dolgozhat, amely a Spider-Verse világát hozhatja el a játékosok számára. Egy nemrég kiszivárgott dokumentum szerint a stúdió több jövőbeli projektet is tervez, köztük egy új Ratchet & Clank játékot és a Spider-Man 3-at, valamint egy titokzatos „Spider-” nevű játékot, amely a Spider-Verse univerzumra utalhat. Ez a fejlesztés különösen érdekes lehet a multiplayer elemek miatt, amelyek új dimenziókat nyithatnak meg a játékban.

Az Insomniac Games, ismert a lenyűgöző játékélményekért, újra a címlapokon szerepel, miután egy nemrég kiszivárgott dokumentumban olyan projektekről esik szó, amelyek izgalmas új irányokat jelezhetnek a stúdió számára. A Gaming Leaks and Rumors subredditjén megosztott dokumentum többek között egy „RCE” kódnévvel illetett játékot említ, ami valószínűleg a Ratchet & Clank sorozat legújabb tagja lehet, továbbá a várható Spider-Man 3-at és egy „Spider-” néven futó projektet, aminek a neve le van vágva. A dokumentum másik része azonban egyértelműen a Spider-Verse-re utal, ami többlettámogatásról szól. Ez különösen érdekes, mivel utalhat arra, hogy a játék valójában egy többjátékos projekt lehet, amelyet a fejlesztők dolgoznak ki.

Ez a szivárgás az Insomniac dokumentumáról a Rhysida által végrehajtott zsarolóvírusos támadás során került napvilágra, amely megerősítette, hogy bizalmas adatokat szereztek be, köztük egy képernyőképet, amely a Marvel’s Wolverine című jövőbeli játék karakterterveit mutatja. A Sony elismerte a zsarolóvírusos támadást, de még nem világos, hogy a két cég hogyan fogja kezelni ezt a masszív biztonsági kockázatot, mivel a dolgozók személyes adatai is részét képezik az ellopott adatoknak.

Az Insomniac legutóbbi játéka, a Marvel’s Spider-Man 2, már elérhető a PlayStation 5-ön. A játék magával ragadó történettel, javított mozgással, lenyűgöző vizuális és teljesítménybeli jellemzőkkel, valamint iparágvezető hozzáférhetőséggel büszkélkedhet, így valószínűleg a legtöbb rajongót meg fogja nyerni. Ennek ellenére a Spider-Man 3 esetében szükség lehet egy nagyobb változásra.

Forrás: Wccftech

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu