Gyilkosság a világ végén: vajon lesz második évad? Megszólal a főszereplő!

MOZI HÍREK – A Darbyt alakító Emma Corrin kitér arra, hogy mennyire valószínű, hogy az A Murder At The End Of The World című thrillert meghosszabbítják a 2. évaddal.

 

Emma Corrin szívesen látna még egy évadot az A Murder at the End of the Worldből. Az FX-en és a Hulun bemutatott sorozatban Corrin alakította Darbyt, a nyomozót, aki azon dolgozik, hogy egy visszavonultan élő gyilkos ügyét megoldja, mielőtt a gyilkos újra lecsaphatna. A sorozatot a Netflix The OA című sikersorozatának alkotói készítették. Az első évad a 7. epizóddal, a „Visszavonulással” zárul december 19-én.

A gyilkos megtalálása után bizonytalan lesz az Egy gyilkosság a világ végén jövője. Bár egyelőre nincs hír arról, hogy a sorozatot megújítják-e, Corrin bizakodó. A The Hollywood Reporternek adott interjújában Corrin kifejtette, hogy még nem hallottak az FX-től a megújításról, de örömmel térne vissza Darby szerepében egy újabb évadra. Nézd meg a teljes idézetüket alább:

„Mindig szívesen játszanám újra Darbyt. Ő a legérdekesebb karakter, akit játszhatok, és színészként rengeteget fejlődtem. Ez nem jelenti azt, hogy lesz [még]; még nem hallottam semmit. De nyilvánvalóan szívesen [játszanám újra].”

 

Milyen esélyei vannak a Gyilkosság a világ végén újabb évadjának?

 

Az A Murder at the End of the World még nem kapott hírt a 2. évad megújításáról, de ez nem jelenti azt, hogy a sorozat teljesen reménytelen. Az 1. évad még nem ért véget, így még van idő arra, hogy az alkotók, Britt Marling és Zal Batmanglij találkozzanak a stúdiókkal, hogy eldöntsék, van-e lehetőség a 2. évadra. Ha az évadfinálé a várakozásoknak megfelelően hatalmas nézettséget produkál, akkor még a 2. évad is valószínűsíthető.

Jó okunk van bízni abban, hogy a Világvége pozitív nézettséget fog elérni. A gyilkossági krimi már most is sikersorozat a Hulu számára, hiszen hetek óta a Reelgood top 10-es streaming listáján foglal helyet. A The OA sikere miatt már a kezdetektől fogva valószínűsíthető volt, hogy sikeres lesz, de a Gen Z amatőr nyomozó egyedi nézőpontja, ahogyan egy valódi gyilkossággal foglalkozik, segített felhívni a figyelmet a sorozatra.

Bill üzenete az A Murder at the End of the World 6. epizódjában talán elárult egy fontos nyomot, amely megoldja a sorozat átfogó gyilkossági rejtélyét.
A sorozat a kritikusoktól és a nézőktől is magas nézettséget kapott. A Rotten Tomatoes Tomatometerén 89 százalékos pontszámot ért el, és 94 százalékos közönségpontszámmal rendelkezik a cikk írásakor. Ilyen pozitív kritikai reakciók mellett a 2. évad megújítása könnyű döntésnek tűnik, de a Hulu és az FX valószínűleg időt fog tölteni a saját adataik mérlegelésével, mielőtt a végső megrendelést leadja. Döntésüktől függetlenül Emma Corrin szívesen visszatérne az Egy gyilkosság a világ végén 2. évadjára.

Forrás: ScreenRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu