PS Plus Premium újdonság: kétóráig kipróbálható a vadúj 2023-as AAA bunyós játék!

A PlayStation Plus Premium tagságú felhasználók mostantól hozzáférhetnek egy új, időkorlátozott próbaverzióhoz, amely egy 2023-ban megjelent verekedős játékhoz kapcsolódik.

 

A PlayStation Plus Premium tagságú felhasználók mostantól hozzáférhetnek a Mortal Kombat 1 új próbaverziójához. A PS Plus Premium előfizetők további előnyökhöz jutnak az Essential és Extra szintekhez képest, mivel választott PS1, PS2 és PSP játékokat játszhatnak ingyenesen.

A Premium tagok időkorlátozott játékpróbákhoz is hozzáférnek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy bizonyos időszakokra kipróbálják a játékokat. Az időtartam eltérő lehet a játékok között, mivel néhányuk akár öt óra játékot is kínál, míg mások csak egy vagy két óráig engedélyezik a játékot. Mivel a PS Plus Premium próbák a játék teljes verzióját kínálják, a játékosok haladásukat megőrizhetik, ha úgy döntenek, hogy megvásárolják a játékot. A Sony rendszeresen frissíti a feliratkozók számára elérhető próbaverziók listáját, és most hozzáadta a Mortal Kombat 1-et is.

A PlayStation Store-on láthatóan a PS Plus Premium tagok mostantól játszhatnak a Mortal Kombat 1-jel akár két órán keresztül, további költségek nélkül. A számláló a Mortal Kombat 1 indításakor kezdődik, így a játékosoknak teljesen be kell zárniuk a játékot a visszaszámlálás leállításához. Azok, akik ki szeretnék használni ezt a próbát, vegyék figyelembe, hogy a Mortal Kombat 1 hatalmas fájlmérettel rendelkezik, és a PS5-ön akár 114,414 GB tárhelyet is igényelhet.

A Mortal Kombat 1 2023 szeptemberében jelent meg, és általánosságban kedvező véleményeket kapott, mivel a PS5 verziója 83-as pontszámot kapott a Metacriticen. A kritikai fogadtatása hasonló a Mortal Kombat 11 és a Mortal Kombat X esetében is, így úgy tűnik, hogy a PS Plus Premium tagok kipróbálhatnak egy jól fogadott verekedős játékot előfizetési szolgáltatásuk részeként.

Bár két óra talán nem tűnik sok időnek, lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kézbe vegyék a Mortal Kombat 1-t. A játékosok választhatnak az online játék lehetősége, a Mortal Kombat 1 fő történetének kezdése vagy a kínált egyéb módok között. Összességében ez a lépés segíthet a PS Plus Premium előfizetőknek jobb képet kapni a Mortal Kombat 1 funkcióiról és játékmenetéről.

A Sony rendszeresen új játékokat ad hozzá a PS Plus Premiumhoz minden hónapban, beleértve a Mega Man Legacy Collection-t, a Buzz Lightyear of Star Command-ot és még sok mást 2023. december 19-én. A Premium előfizetők továbbá játszhatnak az Extra szinten elérhető összes címmel is, amelyek közé tartozik a Grand Theft Auto 5, a Metal: Hellsinger, a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, a Salt and Sacrifice és még sok más, további költség nélkül.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu