A Ghostwire: Tokyo című 2022-es játékot most teljesen ingyen bezsákolhatjátok, de sietni kell vele!

2022 egyik legvarázslatosabb akció-kalandjátéka, a Ghostwire: Tokyo most kivételesen ingyen elérhető – ez egy olyan lehetőség, amit nem szabad kihagyni. Az Epic Games Store hatalmas ajándéka a játékosoknak, ahol most egy rövid időre bárki megszerezheti ezt a különleges élményt, anélkül, hogy egyetlen fillért is fizetne.

 

Tovább folytatódik az Epic Games Store nagyszabású ünnepi akciója, ahol minden játékos, aki belepillant a Steam vetélytársának online áruházába, most meglepetésként egy különleges játékot zsákmányolhat magának. Eddig már öt játékot kaptunk az Epic jóvoltából az ünnepek alatt: elsőként a Destiny 2: Legacy Collectiont, ezt követte a DNF Duel, utána a Melvor Idle, majd az Art of Rally, és végül elérkeztünk a Fallout 3: Game of the Year Editionhöz.

Az év vége felé azonban az Epic Games újabb meglepetéssel rukkolt elő: a hatodik ingyenes játék, amelyet megtarthatunk, nem más, mint a 2022-es év és a Tango Gameworks egyik legizgalmasabb misztikus akció-kalandjátéka, a Ghostwire: Tokyo.

A The Evil Within-sorozat és a Hi-Fi Rush alkotóinak legújabb játéka, a Ghostwire: Tokyo, a mai Tokió kísértetiesen elhagyatott utcáiba kalauzolja a játékosokat, ahol természetfeletti lények tanyáznak. A főszereplőnk, Akito, egy szerencsétlen fordulat során pont akkor hunyt el, amikor ez a rejtélyes esemény megkezdődött, így lehetőséget adva egy elhunyt detektív, KK szellemének, hogy a testében éljen tovább, különleges képességekkel felvértezve. Együtt keresik a válaszokat a furcsa eltűnések és lények mögötti titkokra.

Ezt a fantasztikus játékot december 24-én 17:00-tól egészen december 25. délután 5-ig szerezhetitek meg teljesen ingyen az Epic Games Store kínálatában, ezt követően pedig visszakerül a 20.790 forintos árcédulájára. De ne aggódj, ha ebben az időszakban lecsapsz rá, akkor a játék a tiéd marad örökre. És ne felejtsd el, a visszaszámlálás után egy újabb játék veszi át a helyét ebben a misztikus tokiói kalandban.

Forrás: Game is Hard

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu