Mindössze KÉT euróba kerül az egyik legjobb, 2020-as Star Wars játék, amit ráadásul VR-on is végigjátszhatsz!

A Csillagok háborúja világa ezúttal egy rendkívüli ajánlattal kecsegteti a játékosokat. Egy 2020-as megjelenésű, kritikailag elismert Star Wars cím most hihetetlenül alacsony áron érhető el a Steam platformon. Ez a játék, amely VR-támogatással is rendelkezik, kihagyhatatlan lehetőség mind a franchise rajongói, mind az űrharcok kedvelői számára.

 

A Steam legújabb akciójában egy meglepetés vár a sci-fi és Star Wars rajongókra. Egy 2020-ban megjelent, a kritikusok által is méltán dicsért Star Wars játék: a Star Wars Squadron most mindössze 2 euróba kerül, ami jelenleg körülbelül 700 forintnak felel meg. Ez összehasonlítható egy olcsóbb hamburger vagy szendvics árával, ami azt jelenti, hogy a játék megszerzése pénztárcabarát módon történhet.

A játék egy űrharcra koncentráló szimulátor, amely lehetőséget ad a játékosoknak, hogy belebújjanak a Lázadók vagy a Császárság pilótáinak bőrébe. A játék élményét tovább fokozza a VR-támogatás, ami teljes mértékben elmeríti a játékosokat a Star Wars univerzumában. A játékban található különféle játékmódok, mint a többjátékos csaták és a szóló kampány, széleskörű szórakozást nyújtanak mindenféle játékos számára.

A játék grafikája és hangzása hűen tükrözi a Star Wars filmek látványvilágát és hangulatát. A részletesen kidolgozott űrhajók, lenyűgöző csillagháborús csaták és a filmekből ismert ikonikus helyszínek mind hozzájárulnak az autentikus Star Wars élményhez. Emellett a játékban a játékosok testreszabhatják saját űrhajóikat, így saját stílusuknak megfelelően vehetnek részt az űrcsatákban.

A Star Wars Squadron egy kiváló választás lehet mindazok számára, akik szeretnék megtapasztalni a Star Wars univerzum űrcsatáit, vagy akik csak egy kiváló VR-játékot keresnek kedvező áron. Az akció korlátozott ideig tart, így érdemes mihamarabb kihasználni ezt a lehetőséget, hogy részesei lehessünk ennek az izgalmas kalandnak az űr mélyén.

Forrás: Steam Store

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu