Samsung Galaxy S24: dupla tárhely az előrendelőknek?

TECH HÍREK – Most már tényleg nincs, ami még kiszivároghat a két hét múlva bemutatót kapó új mobilcsaládról!

 

A pletykák szerint a mai nap során küldi ki a Samsung a Galaxy Unpacked nevű rendezvényére a meghívókat, de jelenleg még nem hivatalos, hogy a dél-koreai vállalat milyen bónuszt ad a Galaxy S24 három modelléből valamelyik előrendeléséért. Egy bennfentes, yeux1122 a Naver blogján írta, hogy bármelyik modell (S24, S24 Plus, S24 Ultra) előrendelése esetén felár nélkül több tárhelyet kaphatunk (így például az alap S24 esetében a 128 GB-os modell helyett a 256-osat kapjuk, ám ez nem javasolt, mert a 128 GB-s kiadás a lassabb UFS 3.1-gyel rendelkezik; az S24 Plusnál 256 GB helyett 512 GB tárhely jár; míg az S24 Ultra esetében 512 GB helyett 1 TB-nyi hely állhat rendelkezésünkre).

256 GB minimum kellene, hogy legyen, ugyanis a Samsung hajlamos arra, hogy a microSD-s tárhelybővítést kispórolja a készülékeiből. De más előrendelői bónuszról is hallani: kedvezményt kaphatunk a Galaxy Watch és a Galaxy Buds FE termékekre. Azt nem tudni, hogy mekkora leárazás jár az előrendelőknek. Azért ne felejtsük, hogy mindezt a Samsung még nem erősítette meg, és január 17-éig (ekkor lesz a Galaxy S24 trió bemutatója) nem is fogja megtenni.

Eközben Brazíliában a kereskedők elkezdték hirdetni a Galaxy S24 Ultrát. Ne felejtsük, hogy hivatalosan a Samsung ezt még nem is jelentette be! De mégis ez a helyzet, és a marketing szerint „Itt a Galaxy MI”, azaz a dél-koreaiak erre fognak építeni a marketingben. Volt a Twitteren egy másik kép is, amin egy Galaxy S24 Ultra poszter volt egy QR kóddal, amit használva egy nagyobb képet kaphatunk a mobilról, de ezt a tweetet törölték azóta. Annyit azért ki lehet jelenteni, hogy a Galaxy S23 Ultra dizájnjának több része is megmaradt az új modellben, és ezt a formulát használhatja a Samsung a jövőben is.

Ja, és a szivárgás ellen a Samsung nem tud már fellépni…

Forrás: WCCFTech, WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu