Valóban fejlesztés alatt állhat a régen pletykált Horizon MMORPG?!

Úgy hírlik, a Horizon MMORPG-t Project Skyline kódnév alatt fejlesztik, míg a kezdeti kódnév Project H volt.

 

 

A Guerrilla Horizon franchise-ra épülő MMO-ról újabb részletek bukkantak fel a neten két új álláshirdetésen keresztül! A Kurakasis videójáték-kutató a Twitter/X-en a mai nap folyamán részletezte „mindent”, amit eddig tudnak a készülő játékról. Beleértve azt a pletykát is, hogy az egy „MMORPG lesz, hogy pontosak legyünk”. Emellett megosztották az álláshirdetések részleteit is, amelyek megerősíteni látszanak, hogy a fejlesztés alatt álló játék neve „Land of Salvation” lehet.

„A játék most már lényegében megerősítést nyert, hogy fejlesztés alatt áll, mivel az NCSoft egyik alkalmazottja álláshirdetést tett közzé a LinkedIn-en egy kódnevű, a Horizon játékok logójához hasonlóan stilizált logóval” – írta a Kurakasis.

„Project Skyline kódnév alatt fejlesztik, az eredeti kódnév Project H volt.”

A játék a jelek szerint PC-re és mobilra érkezik – PS5-ről egyik jelenleg online elérhető álláshirdetésen sincs szó -, és Unreal Engine 5-ben fejlesztik. „Várhatóan jóval később fog megjelenni, mint az Aion 2, amely várhatóan 2024/2025-ben fog megjelenni.” Úgy tudni, hogy 2023 szeptemberében körülbelül 140 ember dolgozott a játékon.

„A projektet Sung-Gu Lee Lineage IP részlegében fejlesztik, és Hong-Young Choi vezeti, aki korábban a Lineage W fejlesztésének vezetője volt” – tette hozzá a Kurakasis.

„A projekt 2021 körül kezdődött egy korábbi NCSoft alkalmazott önéletrajza szerint a LinkedIn-en és a Facebookon”.

„Az NCSoft regisztrált egy domaint egy Land of Salvation című játéknak tűnő játékhoz. A Land of Salvation POTENCIÁLISAN a Horizon MMO hivatalos címe lehet” – mondta Kurakasis. „Ez a feltételezés azon alapul, hogy ez az egyetlen általunk ismert be nem jelentett játék, amelyről hamarosan nyilvánosságra kerülhet. Persze lehet, hogy ez valami más projekt is, amiről nem tudunk.”

A kiszivárgás alig néhány héttel azután történt, hogy a Sony és a Guild Wars kiadója, az NCsoft stratégiai partnerséget jelentett be, amelynek célja, hogy „a konzolokon túlmutatóan terjeszkedjenek, és szélesebb közönségre terjesszék ki a PlayStationt.”

Az NCsoft vezetője, Taekjin Kim és a Sony-s Jim Ryan írta alá ezt a partnerséget. A cégek mostantól „különböző globális üzleti területeken, köztük a mobilok területén” fognak együtt dolgozni.

Bár konkrétumokról nem esett szó, a két vállalat kijelentette, hogy „számos potenciális lehetőséget értékelnek a stratégiai szinergia elősegítése céljából.” Ez magában foglalja az NCsoft „technológiai képességeinek”, valamint a Sony „globális vezető szerepének kihasználását a szórakoztatóipar területén.”

Forrás: Reddit, X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu