Az év fotója?! Mark Hamill végre találkozott az „édesanyjával”…

MOZI HÍREK – Mark Hamill „végre” találkozott a Star Wars „édesanyjával” Natalie Portmannel a 2024-es Golden Globe-gálán…

 

 

Meglepő, de igaz: Mark Hamill most találkozott először a Star Wars-anyukájával, Natalie Portmannel. A 72 éves színész megosztott egy fotót, amelyen a 42 éves Oscar-díjas színésznő mellett mosolyog, amikor mindketten részt vettek a 2024-es Golden Globe-on. Portman a May December című filmjéért volt jelölt. Hamill pedig egy új kategória, a „filmes kasszasiker” díját adta át (amit végül a Barbie kapott).

„Most végre találkoztam az ‘anyámmal’, hála a @goldenglobes-nek” – írta Hamill az X-re feltöltött kép alá. (Lásd a cikk végén!)

Hamill természetesen Luke Skywalkert alakította a Star Wars-franchise-ban, kezdve az 1977-es Egy új remény című filmmel. Portman pedig Padmé Amidala szerepét játszotta az 1999-es Baljós Árnyaktól kezdve a teljes előzménytrilógiában. Padméról kiderült, hogy Luke és a néhai Carrie Fisher alakította Leia anyukája.

Még 2018 júniusában Hamill, aki a Star Wars-trilógia legutóbbi blockbusterében is újra eljátszotta Luke szerepét, elárulta, hogy soha nem mutatták be neki Portmant. Az X-en írta akkor: „FUN FACT: Soha nem találkoztam ezzel a nővel”.

Később a héten Portmant erről kérdezték a The Late Show with Stephen Colbert című műsorban, ő pedig azt mondta: „Tudom, ez olyan kár, nagyon szeretnék találkozni vele. Mark, én is szívesen találkoznék veled. Hol vagy? Gyere át!”

Hamill találkozott Portman színésztársával, Hayden Christensennel, aki a karaktere apját játszotta az előzményfilmekben. Együtt pózoltak a Star Wars Celebration rendezvényen az Orange County Convention Centerben 2017. április 13-án a floridai Orlandóban.

Hamill pedig 2020 áprilisában ezt írta az Instagramon: „SHOUT OUT Hayden Christensennek, minden különösebb ok nélkül, azon kívül, hogy a legmenőbb kanadaiak között van – egy apa, aki elég fiatal ahhoz, hogy a fiam legyen – és az egyetlen, akiről tudom, hogy a „Kiválasztottnak” hívják”.

Portman májusban azt mondta a GQ-nak, hogy nyitott lenne arra, hogy újra eljátssza a szerepét egy újabb Star Wars-filmben: „Senki sem kért meg, hogy térjek vissza, de nyitott vagyok rá” – mondta akkor.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu