GeForce Now: hamarosan érkezhetnek a Blizzard legnagyobb sikerjátékai?!

A Blizzard-játékok ezzel csatlakoznak a Call of Duty: Modern Warfare 3-hoz, amely november végén került a szolgáltatásra.

 

 

A Blizzard sikerei, a Diablo IV és az Overwatch hamarosan az Nvidia felhőalapú játékszolgáltatásán, a GeForce Now-n keresztül is streamelhető lesz – erősítette meg a vállalat a CES 2024 keynote-ján.

A bejelentés nem meglepő, hiszen része annak a megállapodásnak, amelyet az Nvidia és az Activision Blizzard anyavállalata, a Microsoft kötött tavaly, és amelynek értelmében az Xbox első féltől származó játékokat a GeForce Now-ra hoznák.

A Diablo IV és az Overwatch 2 a második és harmadik Activision Blizzard-játék, amely a GeForce Now-ra kerül. Az első, a Call of Duty: Modern Warfare 3 tavaly novemberben került fel a szolgáltatásra.

Az Overwatch 2 2022 októberében jelent meg korai hozzáférésben. A teljes kiadás pedig egy évvel később. A 2016-os Overwatch játék folytatása, mindkettő csapatalapú hős-lövöldözős cím. Az Overwatch 2 értékelésében azt szokás kiemelni, hogy a játék az 5v5 formátumra való váltás új életet lehel az egykor legmenőbb lövöldözős játékba. Csak éppen nem nyerte vissza azt a dicsőséget, legalábbis egyelőre.

A Diablo IV tavaly júliusban jelent meg. Nagyon hamar a Blizzard megasikerévé vált. Annak ellenére, hogy a frissítésekkel és a monetizációval kapcsolatban némi vita alakult ki.

Ennek ellenére a Blizzard rendszeresen frissíti a Diablo IV-et, és a tervek szerint még idén megjelenik az első megjelenés utáni bővítmény, a Vessel of Hatred.

A Diablo IV-ről szóló értékelések általában elégedettek a játékkal. A többség szerint a Diablo 4 egy lenyűgöző folytatás. Közel tökéletes végjáték- és fejlődési dizájnnal, ami miatt „abszolút gyötrelmes letenni.”

Az Nvidia nem osztotta meg a megjelenési dátumot, hogy mikor lesz mindkét játék elérhető a szolgáltatáson. Annyit tudni, hogy mindkettő „hamarosan” felkerül a GeForce Now-ra.

Az új játékok mellett az Nvidia további bejelentéseket is tett a felhőalapú játékszolgáltatással kapcsolatban. Többek között megerősítette, hogy az Ultimate tagsági szint előfizetői hamarosan használhatják a felhőalapú G-Synch technológiát a G-Sync kompatibilis monitorok képfrissítési sebességének összehangolására. Valamint, hogy minden GeForce Now tag, akinek Android okostelefonja van, hamarosan 1440p felbontásban is streamelhet játékokat a szolgáltatásból.

Forrás: Nvidia

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu