Horizon Forbidden West: komoly grafikai fejlesztéseket hoz a PC-változat? Íme a trailer! [VIDEO]

A Horizon Forbidden West még az idén megjelenő PC-s változatának trailere többek között megerősíti a DLSS 3 támogatást is…

 

 

A Horizon Forbidden West Complete Edition PC-n DLSS támogatást kap! A játékot, amely a hatalmas sikerű Forbidden West alapváltozatát, valamint a The Burning Shore bővítményt is tartalmazni fogja, az Nvidia egy új trailerben mutatta be a CES 2024 keretében.

A trailerben megerősítették, hogy a játék támogatni fogja a Deep Learning Super Sampling technológiát. Utóbbi a 40-es sorozatú Nvidia GPU-k segítségével javíthatja bizonyos játékok képkockasebességét.

 

 

Horizon Forbidden West

 

 

A játék PC-s verziójának megjelenési dátumát egyelőre nem közölték. Ám a Horizon Forbidden West Complete Edition Steam oldalán 2024 szerepel, mint előzetes megjelenési ablak.

A Nixxes, a Sony számos közelmúltbeli PC-s portja mögött álló csapat által fejlesztett játék PC-s változata is támogatni fogja a DLAA-t és az Nvidia Reflex technológiáját. A bejelentő trailer mellett több screenshot is megjelent a játék PC-s változatáról.

A Horizon Forbidden West 2022 februárjában jelent meg PS4-re és PS5-re. A fejlesztő Guerrilla szerint 2023. április közepéig 8,4 millió példányt adtak el belőle.

A játékban a sorozat főhősnője, Aloy versenyez, hogy megmentse a bolygó omladozó bioszféráját, mielőtt kegyetlen viharok és egy rejtélyes növénybetegség pusztítja el az emberiséget.

 

 

Horizon Forbidden West

 

 

A Burning Shores kiegészítőben, amely nem jelent meg PS4-re, a gépvadász Aloy Los Angeles romjaihoz utazik, hogy információkat keressen az ősi ősfajtáról, amellyel az alapjátékban harcolt.

A Guerrilla jelenleg egy online projekten dolgozik. Utóbbi is a Horizon univerzumában játszódik. További „epikus szóló kalandokat” is ígért Aloy főszereplésével.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu