Izgalmas fejlemények a Bethesda Indiana Jones-játékának háza táján?!

Az Xbox és a Bethesda közelgő Indiana Jones címéért lelkesedő rajongók izgatottan hallhatják, hogy a játék a vártnál hamarabb érkezhet!

 

 

A Bethesda fejlesztés alatt álló Indiana Jones projektje nagy frissítést kapott. Ugyanis a jövő héten készül a bemutatóra. Az Xbox nemrég megerősítette, hogy január 18-án tervezi megtartani második Developer Directjét. Ennek során mélyebb betekintést nyerhetünk néhány 2024-ben érkező nagyágyúba. Mint például a Ninja Theory Senua’s Saga: Hellblade 2 és az Obsidian Entertainment Avowed című játékába. Meglepő módon a MachineGames Indiana Jones-a is megerősítést nyert, hogy nagyot fog szólni az eseményen.

Az Indiana Jones-t fejlesztő MachineGames a Bethesda egyik legjobb first-person shooter stúdiójaként ismert a nagy múltú id Software, a Doom és a Quake alkotói mellett.

A Machine eredetileg az újraindított Wolfenstein franchise kezelésére jött létre. Ebből négy címet adott ki. Mivel a stúdiónak ilyen komoly háttere van az első személyű lövöldözős műfajban, sok rajongó értetlenül állt a MachineGames Indiana Jones-ról szóló leleplezése előtt 2021 elején. Hiszen az ember azt gondolná, hogy a játék harmadik személyű lesz. Todd Howard 2022-ben úgy fogalmazott, hogy a cím célja, hogy több különböző műfaj „mash-upját” nyújtsa.

Meglepő fordulat, de az Indiana Jones most az Xbox Developer Directen fog megjelenni még ebben a hónapban. Ez azt jelezheti, hogy a vártnál közelebb van a megjelenéshez. Ahogy arra a Pure Xbox is rámutatott, több forrás is azt állította, hogy az Indiana Jones nagyon is elképzelhető, hogy 2024-ben jelenik meg. A ResetEra oldalon a bennfentes Shinobi602 egy érdeklődő rajongónak úgy válaszolt, hogy úgy tűnt, az Indiana Jones már egy ideje 2024-et tartja szem előtt. Emellett a Pure Xbox az Insider Gamingre mutatott rá, akik azt állítják, hogy forrásaik szerint a cím 2024-es megjelenést kap.

Fontos megjegyezni, hogy egyik állítás sem hivatalos, és január 18-án tisztázódhatnak az Indiana Jones megjelenési tervei.

Figyelembe véve, hogy három év telt el a MachineGames Indiana Jones-játékának bejelentése óta, és hogy a játék valószínűleg már előtte is valamilyen formában a gyártásban volt, az idei év éppen megfelelőnek tűnik egy lehetséges megjelenési ablaknak. Hatalmas erősítés lenne az Xbox amúgy is erős 2024-es felhozatalához. Ha igaz, az Indy lenne a harmadik AAA first-party cím az Xbox idei palettáján a Hellblade 2 és az Avowed mellett. Az Indiana Jones tökéletes nyári játéknak tűnik. Az IP a nyári kasszasikerek szinonimája. Ám egy hatásos ünnepi megjelenés is lehetne, ha a cél 2024 későbbi időpontja…

Forrás: Pure Xbox

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu