Disney Plus: vadonatúj Marvel, Star Wars és saját gyártású tartalmak jönnek

MOZI HÍREK – Számtalan új premierrel indítja az idei évet a Disney+, köztük saját gyártású sorozatokkal, mint a „Cristóbal Balenciaga”„A sógun”, vagy a vérbeli sztárparádét ígérő „Rivals”, az élőszereplős „Star Wars Acolyte”, valamint a Marvel „Echo”. A streamingszolgáltatóra olyan közkedvelt sorozatok folytatásai is visszatérnek, mint „A mackó” , vagy az „Üdv Wrexhamben” harmadik évada sok remek, más tartalom mellett.

„Cristóbal Balenciaga” című saját gyártású drámasorozat a legendás spanyol divattervező életét és örökségét meséli el. A történet első, 1937-es párizsi bemutatójával kezdődik, majd bemutatja karrierjét, ahogy a spanyol elit és arisztokrácia öltöztetőjévé vált Madridban és San Sebastiánban. A sorozat arra is kitér, hogy kezdeti tervei nem igazán váltak be a párizsi divatvilágban, ám végül mégis a történelem egyik legnagyobb hatású divattervezője lett.

„Cristóbal Balenciaga az egyik leguniverzálisabb spanyol ikon, ugyanakkor az életéről az emberek nagyon keveset tudnak, mivel a világtól elzárkózva élt. Munkássága rendkívüli hatást gyakorolt a kortársakra, és világszerte a későbbi generációkra. A nagyközönség azonban nincs tisztában azzal, hogy milyen nagy hatással volt az egyetemes divat történetére”  – mondta Sofía Fábregas, a Disney+ spanyol, saját gyártású tartalmakért felelős alelnöke. A spanyol saját gyártású sorozat összes epizódja január 19-én debütál a Disney+-on.

Január 17-én érkezik a Disney+-ra a tavalyi év egyik nagyszabású sci-fi akció-thrillere, „Az Alkotó” (The Creator), ami az emberek és a mesterséges intelligencia közötti jövőbeli háborúban játszódik. Joshuát (John David Washington), az eltűnt feleségét (Gemma Chan) gyászoló megkeseredett volt elit katonát megbízzák, hogy kerítse kézre és ölje meg az Alkotót, a fejlett MI rejtőzködő fejlesztőjét, mivel az általa létrehozott titokzatos fegyver kipusztíthatja az emberiséget. Joshua és elit katonákból álló csapata behatolnak az ellenséges vonalak mögé, ahol megdöbbenve fedezik fel, hogy a világpusztító fegyver, valójában egy fiatal gyermek (Madeleine Yuma Voyles) testében élő robot.

Forrás: Disney Plus sajtóanyag

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu