A The Last of Us: Part 2 Joel színésze megjósolta a rajongók mérhetetlen felháborodását

Több mint három év telt el azóta, hogy a ‘The Last of Us: Part 2’ megjelent a videojátékok világában, ami máig élénk beszélgetéseket vált ki. A ‘The Last of Us: Part 2 – Remastered’ közelgő megjelenésével és a folytatódó HBO sorozattal a 2020-as viták újra felszínre kerülhetnek.

 

Troy Baker, aki Joel hangját adja a ‘The Last of Us’ sorozatban, mostanában került a figyelem középpontjába. Ez annak köszönhető, hogy a Naughty Dog közzétett egy előzetest egy közelgő dokumentumfilmről, amely a játék második részének fejlesztését fogja bemutatni. Bár a történet részleteit nem fedjük fel, hogy megőrizzük a játékélményt, a forgatás során egyértelművé vált, hogy a cím komoly vitát fog kiváltani a rajongók körében.

Baker jóslata teljesen helytálló volt még a Naughty Dog 2020 közepén történt megjelenése előtt is. Ahogy a dokumentumfilm előzetesében látható, kifejezte: „Sok embernek fogsz bosszúságot okozni,” ami azt jelzi, hogy a játék iránya összeütközhet a rajongói elvárásokkal.

Egy izgalmas fejlesztésben a Naughty Dog hamarosan bemutatja a ‘The Last of Us: Part 2’ dokumentumfilmjét. A projekt, amelyet a COVID-19 járvány miatt késleltettek, várhatóan a ‘The Last of Us: Part 2 – Remastered’ január 19-i PlayStation 5-ös megjelenésével egy időben fog debütálni. A dokumentumfilm új perspektívát nyújt a folytatás létrehozásáról, intim betekintést nyújtva abba, milyen kihívásokkal kellett szembenézniük a nagyra törő projekt megvalósításához, ahogy a YouTube videó leírásában olvasható.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu