Vajon dolgozott a Rocksteady Superman játékon, vagy sem?!

A Batman Arkham sorozatról ismert Rocksteady stúdió soha nem vágott bele Superman játék fejlesztésébe. A Batman: Arkham Knight befejezése után a stúdió egy Batman: Arkham VR projekten dolgozott. Ezt követően egy nem bejelentett többjátékos játék fejlesztése vette kezdetét, ami nem kapcsolódott az Arkham univerzumhoz.

 

Egy Bloomberg jelentés szerint a Rocksteady soha nem tervezett Superman játékot, vagy dolgozott ilyen címen, annak ellenére, hogy ez népszerű pletyka volt. Miután a stúdió befejezte a Batman: Arkham Knight munkálatait 2015-ben, elkezdte a Batman: Arkham VR fejlesztését.

Ezt követően a stúdió állítólag elkezdett dolgozni egy be nem jelentett többjátékos játékon, amelynek semmi köze nem volt az Arkham univerzumhoz. Ezután, 2016-ban, a Warner Bros. montreali stúdiója törölte a Suicide Squad játékot, miután a projektet a Rocksteadyhez adták.

A Suicide Squad: Kill The Justice League ugyanabban az univerzumban játszódik, mint az Arkham sorozatok. A közelgő játékban a Suicide Squad négy DC-gonosztevőjének egyiként játszhatsz, és ahogy a cím is sugallja, a feladatod a Justice League megölése lesz. Az Arkham sorozattól eltérően a Suicide Squad Metropolisban játszódik, ami Superman otthona is. Ezenkívül Kevin Conroy, a néhai színész is Batman szerepében fog megjelenni a játékban.

A Justice League legyőzésének ötlete, tudva, milyen hatalmat birtokolnak, miközben harcba indulsz ellenük, remek alapötlet. De a nyílt világú küldetések, ahol a karakterek a rádión keresztül kiabálnak, hogy az ellenségek támadják az A vagy B pontot újra és újra, nem tűnnek úttörőnek, főleg, amikor már sok élő nyílt világú játék létezik hasonló tartalmakkal.

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu