Xbox Game Pass: a második 2024 januári frissítés

A Microsoft leleplezte, hogy milyen játékokkal frissíti előfizetéses szolgáltatását. Szerencsére ezúttal nincsen sok távozó játék!

 

Már elérhető a Those Who Remain (konzol, azaz Xbox Series, Xbox One; PC, felhő). Január 18-án jön a Turnip Boy Robs a Bank (konzol, PC, felhő; Game Passban debütál, azaz új megjelenés) és az F1 23 (konzol, PC; EA Play-cím, tehát konzolon Game Pass Ultimate előfizetés kell hozzá, PC-n pedig a PC Game Pass elegendő). 19-én érkezik a Palworld (konzol, PC, felhő, új megjelenés), 25-én a Go Mecha Ball (konzol, PC, felhő, új megjelenés), 30-án a Brotato (konzol, PC, felhő), február 2-án a Persona 3 Reload (konzol, PC, felhő, új megjelenés), 6-án pedig az Anuchard (konzol, PC, felhő).

DLC-k, frissítések esetében egyetlen dologról számolt be a redmondi techcég: a Game Pass-előfizetők 10%-os kedvezménnyel szerezhetik be Alan Wake-et a Dead By Daylightban (ennek bejelentéséről régebben írtunk). Két Xbox Game Pass Ultimate perk van, és ezek már el is érhetőek. A Naraka: Bladepointban a 11. szezon bundle-je lehet a miénk (Xbox fejviselet, ritka kozmetikus tárgyak, három legendás skin, XP boost kártyák), továbbá a Turbo Golf Racingben a Pet Pack jár az Ultimate-előfizetőknek (Pupps kasztni, Goldie labda, Guzzle pajzs, Knots spoiler, Treats kerekek, Paws matrica, Fur festés, Kibble Boost).

Általában ilyenkor szoktuk leírni egy listával, hogy milyen játékok távoznak az Xbox Game Pass listájáról (ez továbbra is egy előny a Sony PlayStation Plus Extra/Premium párosával szemben, mert ők továbbra sem hajlandóak tételesen felsorolni a szolgáltatásról távozó címeket). Most viszont csak egyetlen ilyen játék van, amit az előfizetők kedvezménnyel megvásárolhatnak, hogy később is hozzáférésük legyen (igaz. a Microsoft esetében internetkapcsolatos DRM is van). A Hitman: World of Assassination (konzol, PC, felhő) távozik, de ez lényegében a Hitman reboot-trilógiát takarja, így három az egyben csomagról van szó.

Tehát ez a frissítés főleg az indie címekre lett kihegyezve.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu