[XDD 2024] Indiana Jones And The Great Circle: kiderült, ki alakítja Indy-t és mikor érkezik a várva várt játék! [VIDEO]

A MachineGames megerősítette a közelgő Indiana Jones And The Great Circle hivatalos címét, valamint néhány hivatalos játékmenet-felvételt. Sőt, azt is megtudhattuk, ki alakítja Indy-t a játékban!

 

 

A MachineGames és a Bethesda megjelent az Xbox Developer Directen, hogy végre lerántsák a leplet az Indiana Jones-játékról! Utóbbi immár hivatalosan is az Indiana Jones and the Great Circle címet viseli. A játékkal kapcsolatban már a bejelentés óta sok kérdés merült fel, és ezek közül most a nagy Xbox Developer Direct-leleplezésnek köszönhetően számos kérdésre választ kaptunk.

A MachineGames hírneve a magas színvonalú első személyű lövöldözős játékélményekről szól, a Wolfenstein franchise-t sikeresen újjáélesztette a The New Order és a The New Colossus játékokkal.

 

 

Indiana Jones and The Great Circle

 

 

Amikor bejelentették, hogy a MachineGames egy Indiana Jones-játékot fog fejleszteni, sokan azon tűnődtek, hogy a játék első személyű lesz-e, mint a stúdió többi projektje. Vagy inkább egy harmadik személyű akció-kalandjáték lesz.

Mostanra megerősítést nyert, hogy az Indiana Jones elsősorban első személyű játék lesz. Habár harmadik személyű elemeket is tartalmaz majd. Míg a játék nagy részében a játékosok Indy szemszögéből tapasztalják majd meg a dolgokat, a környezet bejárása és a vágóképek harmadik személyben lesznek, Harrison Ford képmásával. Az Xbox Developer Direct során néhány más izgalmas részlet is kiderült az Indiana Jones and the Great Circle-ről. Többek között az, hogy a játék valamikor 2024-ben fog megjelenni.

 

Hol helyezkedik el az Indiana Jones And The Great Circle az Indy-idővonalon?

 

Az Xbox Developer Direct során elhangzott, hogy az új játék 1937-ben játszódik, Az elveszett frigyláda fosztogatói és Az utolsó kereszteslovag eseményei között. A történet akkor kezdődik, amikor egy „emberóriás” megpróbál ellopni egy műtárgyat a múzeumból, amely abban a főiskolában található, ahol Indy professzorként dolgozik. Ez az esemény indítja el a kalandot. Indy pedig egy világ körüli kalandra indul, hogy megoldja a címadó „Nagy Kör” rejtélyét.

Indy nem lesz egyedül a kalandjában. Ahogy az Indiana Jones-filmsorozatban, úgy Jonesnak is van egy társa, aki segít neki a keresésben.

 

 

Indiana Jones and The Great Circle

 

 

Ezúttal Gina, egy oknyomozó riporter csatlakozik hozzá, akinek „sok múlik a kalandon”, és aki már régóta „nyomoz egy nyom után”, amely a Nagy Kör rejtélyéhez kapcsolódik.

A játékosok az Indiana Jones and the Great Circle játékban közelharc, lopakodás, fegyverforgatás és rejtvényfejtés közben oldják meg a rejtélyeket. A MachineGames rengeteg lehetőséget szeretne adni a játékosoknak, amikor az egyes helyzetek kezeléséről van szó, amelyekben találják magukat. Természetesen Indy rendelkezésére áll majd megbízható ostora. Utóbbit fegyverként és mozgási eszközként is használhatunk.

A játékosoknak a veszélyes ellenségek legyőzésén túl számos rejtvényt is meg kell oldaniuk. Ezek közül néhány opcionális lesz, valamint rengeteg halálos. Indiana Jones-stílusú, bonyolult csapdát is fel kell állítaniuk. A játék eddig lenyűgözőnek tűnik, és izgalmas lesz látni, hogyan áll össze az egész még idén.

 

A The Last of Us-játékok Joelje alakítja Indy-t

 

A Bethesda továbbá felfedte az Indiana Jones and the Great Circle főszereplőjének hangját. Ez a hang a legtöbb modern játékrajongó számára könnyen felismerhető. Troy Baker ugrik be Harrison Ford helyére a fedorát viselő régész szerepében, ahogy arról az Entertainment Weekly beszámolt. A MachinesGames társalapítója és vezető játéktervezője, Jerk Gustafsson beszélt a szereposztásról, és dicsérte Bakert, amiért elkapta Indy báját és humorérzékét.

„Emellett nagyon nagy Indiana Jones-rajongó, ami szuper klassz” – tette hozzá Gustafsson. „Szóval ő is nagyon beleélte magát a játékba.”

 

 

A The Medium új videóval riogat, amelyben Troy Baker a játékot eluraló sötétségnek adja a hangját.

 

 

Troy Baker neve gyakran felbukkan a videójátékok szinkronszínészi világában, hiszen hosszú karrierje során számos címben szerepelt. Legismertebben Joel Millert alakította a The Last of Us franchise-ban. További nagy szerepei közé tartozik Booker DeWitt a BioShock Infinite-ben. Számos karakter a Batman: Arkham sorozatban, köztük Robin és Two-Face. Valamint Snow Villiers a Final Fantasy XIII-ban. Érdekesség, hogy Baker alakította Nathan Drake testvérét, Samet az Indiana Jones által erősen befolyásolt Uncharted-sorozatban.

A rövid trailerben látottak alapján úgy tűnik, Troy Baker remekül alakítja Harrison Fordot a legendás kincsvadász szerepében. A játék többi megerősített szinkronhangja: Marios Gavrilis (Bruce Wayne német hangja a Gotham Knightsban) a főellenség Emmerich Voss szerepében, Alessandra Mastronardi pedig Gina Lombardi, egy oknyomozó újságíró, aki Indy társa lesz legújabb világjáró útja során.

Forrás: YouTube, Entertainment Weekly

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu