Starfield: nem hiszel majd a szemednek, mekkora a javulás az új frissítésben az összehasonlító videó alapján! [VIDEO]

A Starfield grafikáját bemutató videó az új béta verzióban számos javulást mutat a játék jelenlegi, 1.8.88-as verziójához képest.

 

A Starfield feljavítja néhány fényeffektusát, amit egy új videó is bizonyít, amely a játék grafikájának általános javulását mutatja be. A változtatások a friss Steam béta részei, ahol a fejlesztő Bethesda Game Studios több mint 100 fejlesztésen dolgozik a Starfield 1.9.47.0-s frissítéséhez.

A Bethesda Creation Engine 2 hajtja a Starfieldet, és számos olyan funkciót implementáltak, amelyekkel a játék a jelenlegi generációs hardvereken is futtathatóvá válik. Bár a Creation Engine 2 előrelépés az eredeti motorhoz képest, amely olyan címeket hajtott meg, mint a Fallout 4 és a Skyrim, a játékosok és a kritikusok részéről számos kritika érte. A frissítések megoldottak néhány problémát, de a Starfield grafikája továbbra is kritika tárgya egyes játékosok körében. A legújabb frissítés azonban tovább kívánja javítani a játék grafikáját, ahogyan azt egy friss videó is mutatja.

 

Mire számíthatunk a Starfieldtől 2024-ben?

 

A Bethesda szilárd tartalmi ütemtervvel rendelkezik a Starfield 2024-re, vagyis a rajongók pontosan tudják, hogy mire számíthatnak az új év során.

A játékosok visszajelzéseit megköszönve a Bethesda a Steam bétán keresztül bemutatta a Starfield 1.9.47.0 frissítését. Ez életminőségi javításokra, küldetésjavításokra és számos további, több területre, köztük a grafikára is kiterjedő változtatásra összpontosít. A mintegy 40 javítás a grafikára irányul, TERAB1T Reddit-felhasználó bemutatta a Starfield jelenlegi verziójának (balra) és az 1.9.47.0 bétának (jobbra) az összehasonlítását. A videó óriási eredményeket mutat be, a jobb oldalon a Starfield 1.8.88-as verziójához képest javult világítás látható. A videón csak a játékos karaktert láthatjuk, amint Franchesca „Frankie” Moore-ral, a Starfield NPC-jével interakcióba lép, aki a Neon bolygón lakik. A videó azonban megmutatja, hogy mennyi minden változott 2023 decembere óta.

They really improved the lighting in the latest beta!
byu/TERAB1T inStarfield

Az egyik probléma, amire a felhasználók a kommentekben rámutattak, a Starfieldben található reflektorok fényeffektusa volt. A spotlight-effekt lényegében egy olyan világítás, amely erősen világít a karakter fölött, megvilágítva bizonyos területeket, például a fejüket és a vállukat. A videó bemutatja az effektus változásait, egészen odáig, hogy a Starfield 1.9.47.0-s verziójában már nem is létezik. Más hozzászólások dicsérték a grafikai frissítéseket, bár néhány felhasználó megosztotta a játék szűrőjével kapcsolatos panaszait. „Ez az a fránya sáros-barna deszaturációs szűrő [Neon] van. Az egész bolygót elmosottnak és zavarosnak érzi, és nem a jó fajta zavarosnak” – írta egy felhasználó.

A fenti videó csak egy töredékét mutatja a Starfield 1.9.47.0 frissítésében elérhető változásoknak a Steam bétában. A Bethesda egyébként a Starfield 2024-es útitervének részeként továbbra is hathetente adagolja majd a frissítéseket.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu