A Google Bard tovább hódít – újabb szolgáltatásba építik be az AI-rásegítést!

TECH HÍREK – A Google Bard érkezik a Google Messages-be is – így működik majd az új AI-segítette rendszer.

 

 

Tagadhatatlan, hogy a Google elég komolyan gondolja a Bardot. Elvégre a vállalat úgy döntött, hogy az AI chatbotját integrálni fogja minden olyan szolgáltatásába, amelyet jelenleg nyújt! Ha ez tényleg valósággá válik, akkor a jövőben rengeteg helyen fogjuk látni a Google Bard bemutatkozását. Most néhány új információ látott napvilágot, amelyek szerint a chatbot a Google Messages-be is bekerülhet, ami egy okos lépés.

A Google Messages a Barddal valóban egy nagyon hasznos funkció lesz mindenki számára, aki az RCS-t használja.

Az Assemble Debug szúrta ki ezt a funkciót a Google Messages 20240111_04_RC00-as verziójában. A forrás által talált információk alapján a felhasználók képesek lesznek RCS-csevegéseket kezdeményezni Barddal az alkalmazáson belül. A felhasználók emellett képesek lesznek Bardot hozzáadni más felhasználókkal folytatott csevegésekhez. Ez valóban furcsa, de hasznos funkciónak hangzik a jövőben.

Egy képernyőképen látható, hogy a Bard Google Messages-szel való használata során a felhasználók képesek lesznek üzeneteket írni, nyelveket fordítani, képeket azonosítani és egyéb érdekességeket felfedezni. Emellett felhasználja a felhasználó tartózkodási helyét és korábbi csevegéseit is. Így több választ tud adni, ami határozottan úgy hangzik, mint egy olyan funkció, amit sokan szeretnénk.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a funkciót a cikk írásakor még nem lehet használni, és azt is fontos szem előtt tartani, hogy ha használni akarod ezt a funkciót, legalább 18 évesnek kell lenned.

A Bardon a Google Messages segítségével folytatott beszélgetések szintén nem lesznek végponttól végpontig titkosítva. A Google azt is állította, hogy a Bardon folytatott beszélgetések és a hozzájuk kapcsolódó adatok 18 hónapig lesznek tárolva.

A Google még arról is beszélt, hogy a felhasználóknak nem szabad olyan üzeneteket írniuk, amelyeket nem akarják, hogy az átnéző lássa. Így ha érzékeny információkra gondolnak, a vállalat azt tanácsolja, hogy ne tegyék ezt. Ha viszont a Bardot kikapcsoljuk, akkor az adatokat 72 órán keresztül őrzik meg.

Bármi is legyen a helyzet, az biztos, hogy a Google komolyan veszi a Bardot. Hamarosan számos szolgáltatásba, köztük a Google Messagesbe is integrálhatjuk majd. Amint ez a funkció valóban elérhetővé válik a felhasználók számára, tájékoztatni fogunk.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu