Suicide Squad: Kill the Justice League: ingyenes DLC-ben érkezik mindenki kedvenc karaktere! [VIDEO]

A Suicide Squad: Kill the Justice League megerősítette, hogy visszahozza Jokert – ráadásul be is mutatták az első gameplay felvételeket az ikonikus gonosztevő főszereplésével!

 

 

Immár tény: a Suicide Squad: Kill the Justice League visszahozza Joker karakterét! Most mutatták be az első gameplay felvételeket, amelyeken az ikonikus karakter egy újabb változata látható. Ez a leleplezés mindössze egy héttel azután érkezik, hogy a játék a DC legnagyobb gonosztevőjének visszatérésével kecsegtetett.

A Rocksteady Batman: Arkham játékaival ellentétben a Kill the Justice League egy élőszereplős, harmadik személyű lövöldözős játéknak készült, amely azonban ugyanabban az univerzumban játszódik.

Ebből az állapotból adódóan kissé trükkös, hogy a bűnözők bohóchercege szerepeljen benne. Már csak azért is, mert a sorozatban szereplő Joker verziója a Batman: Arkham Asylum óta halott…

 

 

Suicide Squad: Kill the Justice League / Joker

 

 

A Joker a Suicide Squad: Kill the Justice League első ingyenes DLC-karaktere

 

A Rocksteady mégis megtalálta a módját, hogy megkerülje ezt a kellemetlenséget. A stúdió Kill the Justice League fejlesztői naplójának legújabb epizódja pedig ezt megerősíti. Konkrétan, a közelgő Suicide Squad játék a Joker egy alternatív változatát fogja bemutatni DLC-karakterként. Erre akkor kerül sor, amint az első szezon márciusban megjelenik.

Akárcsak a Suicide Squad: Kill the Justice League többi része megjelenés utáni karaktereihez hasonlóan a Joker is ingyenesen feloldható lesz a rendszeres játék során.

A január 22-i fejlesztői naplóban a Rocksteady stúdió igazgatója, Darius Sadeghian elmondta, hogy a készülő játékban szereplő Joker az egyik alternatív univerzumból – a játék szakzsargonja szerint másvilágból – származik. Ezeket Brainiac hozza létre a játék történet kampánya során. A feloldásához látszólag el kell majd érni a lövöldözős játék végjátékának hurokját.

 

 

Suicide Squad: Kill the Justice League / Joker

 

 

A rettegett bohóc-bandita itteni a változata valamivel fiatalabb, mint az, amelyik öt évvel a készülő játék eseményei előtt halt meg. A Rocksteady elmondása szerint úgy döntött, hogy a karaktert úgymond visszavezeti a gyökereihez. A Batman: Arkhamnél némileg kellemesebb Joker-változatot tervez. Ezt az is aláhúzza, hogy az otthoni univerzumban valóban volt saját Suicide Squadja.

A játékosok tehát egy olyan karakterre számíthatnak, aki nem egészen szupergonosz, ugyanakkor a maga módján teljesen őrült.

Joker mozgási képességei a játékban egy rakéta meghajtású esernyőre épülnek. A most megosztott játékmenet-felvételeken ennek a kiegészítőnek egy egyszerű fekete változata látható. Kétségtelen, hogy a játékosok kedvükre testre szabhatják majd az esernyőt. Ezzel kapcsolatban az új fejlesztői naplóban Sadeghian megismételte, hogy a Kill the Justice League „az egyik legbőkezűbb, játékosbarát poszt-launch élmény lesz”, megjegyezve, hogy a shooter mentes lesz a battle passoktól és a fizetős falaktól. A játékon belüli bolt kizárólag a kozmetikumoknak lesz szentelve. A Rocksteady Suicide Squad játéka február 2-án jelenik meg PC-re és konzolokra.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu