Fortnite: Solid Snake és egy népszerű rajzfilmsorozat-szereplő crossovere készül a játékban!

A Metal Gear Solid sorozat főszereplője, Solid Snake és egy csomó franchise-témájú extra már elérhető a Fortnite-ban egy új frissítésnek köszönhetően.

 

 

Solid Snake lett a legújabb karakter, aki bekerült az egyre bővülő Fortnite univerzumba. A masszív battle royale arról ismert, hogy a játék- és popkultúrából egyaránt ismert karaktereket és ikonokat ábrázoló skineket ad hozzá. Jelenleg egy Fortnite és a Family Guy crossover van készülőben. Ez csak a legújabb az izgalmas együttműködések hosszú sorában.

A legújabb frissítés azonban végre bevezeti Solid Snake-et a Metal Gear Solid franchise-ból a Fortnite-ba, valamint néhány olyan tárgyat és finomságot, amit az elismert sorozat rajongói biztosan értékelni fognak.

Snake messze nem az első videójátékos ikon, aki csatlakozik a Fortnite-hoz. Kratos, Aloy, Master Chief és Lara Croft, hogy csak néhányat említsünk, mind olyan szeretett játékkarakterek, akik a korábbi évadokban is szerepeltek. A Fortnite nem csak a Family Guy-ra és a Metal Gear Solidra támaszkodik, hogy játékosokat csábítson. A rajongók jelenleg is hozzájuthatnak My Hero Academia skinekhez a Fortnite-ban a játékon belüli bolton keresztül.

A Fortnite v28.10-es frissítése végre lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a Big Bang Battle Pass segítségével feloldják Solid Snake-et. A frissítéssel a Fortnite-rajongók mostantól hozzáférhetnek a karakterhez. Valamint egy rakás küldetéshez, amelyek különböző tárgyak, ruhák, emotikonok, banner ikonok és töltőképernyők feloldásához szükségesek. A jelenlegi Battle Pass szükséges Snake és rengeteg extrájának feloldásához. A Big Bang Battle Pass az 5. fejezethez – 1. évad 950 V-Bucksért vásárolható meg; 1000 V-Bucks a játékon belüli boltban 8,99 dollárért (3190 Ft) vásárolható meg.

A legújabb Fortnite-frissítés két oldalnyi Battle Pass-küldetést tartalmaz, amelyek teljesítésével a Snake-központú kiegészítőket lehet feloldani.

Az olyan feladatok teljesítésével, mint például egy kartondobozban való elrejtőzés, egy új töltőképernyő oldható fel. Egész oldalak kiütésével új Solid Snake skinek válnak elérhetővé. A különböző küldetések 2024. március 8-án 2 órakor (ET) maradnak nyitva. Ez valószínűleg a jelenlegi szezon végét jelenti.

Snake bevonása mellett több frissítést is implementáltak. Valamint egy maroknyi új heti Fornite-küldetést is. Arról nem is beszélve, hogy a csapat bepatchelt néhány egyensúlyi finomítást és hibajavítást.

Emellett Peter Griffin továbbra is része az aktuális Battle Passnak. A Family Guy arca már régóta pletykált a bekerülése előtt, hogy csatlakozik a Fortnite-hoz. A felnőtt animációs vígjáték ikonjának izmos változatát feloldani kívánó játékosoknak el kell érniük a 70. szintet. A karakter aranyozott és díszes változatait is feloldhatják a bónusz jutalomoldalak teljesítésével.

A javítások és frissítések teljes listáját az alábbi linken találjátok.

Forrás: Dexerto

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu