[SOP 2024] „Továbbfejlesztett” verziót kap az Until Dawn?! Íme a friss és ropogós előzetes! [VIDEO]

A Supermassive Games egykori, immár a Ballistic Moon által készített játéka, a felújított Until Dawn 2024-ben érkezik PS5-re és PC-re.

 

 

Az Until Dawn-ról sok játékos már elfeledkezett. Ám nemrég elkezdtek keringeni a pletykák a közösségi médiában, és végre a State of Play-en bejelentették. Egy interaktív horror címről van szó, ami eddig csak PS4-re jelent meg. Hamarosan más platformokon is landol, hogy mások is élvezhessék. A Supermassive Games alkotásának új változata van készülőben, amelyet ezúttal egy másik stúdió szerkesztett.

Ahogy a lenti videón is látható, a PlayStation bejelentette az Until Dawn új változatát. A bejelentés szerint a horror cím 2024-ben érkezik PS5-re és PC-re, ráadásul egy „átdolgozott és továbbfejlesztett” címről van szó.

Emellett a fejlesztők igyekeztek ráncfelvarrást is végezni rajta, így technikai szempontból is a korral halad.

A projektért a Ballistic Moon felel. A kiadást pedig maga a PlayStation Studios végzi. Az eredeti játék nyolc barát történetét meséli el. Újra összegyűlnek, miután két társuk eltűnt egy évvel ezelőtt egy rejtélyes hegyi esemény során. A történet kibontakozik, és az összes szereplő sorsa kizárólag a te döntéseidtől és a Pillangó-effektustól függ. Rengeteg veszéllyel és félelmetes helyzettel kell szembenéznünk. Ráadásil igencsak fürgének kell lennünk az elénk táruló QTE-k (rövid idejű gombnyomások) miatt.

 

Az Until Dawn filmváltozata is készül

 

Kicsit a radar alatt maradt a dolog, de nemrég bejelentettek egy Until Dawn filmet is. A projektért a PlayStation Productions és a Screen Gems felel. A mögötte állók nevét is tudjuk. A rendező David F. Sandberg lesz, aki a Shazam! rendezője volt. Most visszatér egy olyan műfajba, ahol már van tapasztalata.

A forgatókönyvet viszont Gary Dauberman felügyeli, aki olyan filmeken dolgozott már, mint az Az (It), az Annabelle és Az Apáca (The Nun).

Egyértelmű, hogy még van egy kis idő, amíg a filmet a mozivásznon láthatjuk. Ám az Until Dawn film bejelentése nem mindenkinek tetszett, hiszen a játék tervezője szerint „elveszik az értelmét annak, hogy filmet csináljanak”. Hiszen a döntéseket a játékosok hozták, ezt pedig nem képes visszaadni egy film…

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu