Egy hatalmas Starfield Mod teljesen megváltoztatja a játékot

Megjelent egy Starfield mod, amely teljesen megváltoztatja a játékélményt azzal, hogy számos új funkcióval bővíti a Bethesda űr-RPG-jét.

 

Egy Starfield-játékos olyan modot adott ki, amely több mint 40 mod hozzáadásával teljesen megváltoztatja a játékot. Alapértelmezésben a Starfield lenyűgöző mennyiségű tartalommal rendelkezik, több ezer felfedezendő bolygóval, megismerhető karakterekkel és megküzdhető lényekkel. A Bethesda űr-RPG-jének szórakozása azonban tovább folytatódik a modok hozzáadásának lehetőségének köszönhetően.

Már a játék teljes megjelenése előtt is lenyűgöző számú modot töltöttek le a Starfieldhez. Mostanra már több mint 30 millió mod érhető el a játékhoz, amelyek mindenféle változtatásokat eszközölnek benne. Egyesek olyan kiegészítéseket tesznek, mint a Mass Effect és a Star Wars páncéljai, tévéműsorok karaktereit hozzák a Starfieldbe, és a magazinokat Marvel Comicsra cserélik. Más modok az életminőség javítására koncentrálnak, akár a kezelőfelület, akár a hajóalkotó rendszer javításával. A Starfield egy rendkívül testreszabható játék, és hogy a „végső élményt” nyújtsa, egy játékos egy hatalmas modot adott ki, amely teljesen átalakítja az RPG-t.

A JaeD felhasználó által készített Starfield mod több mint 40 modot ad hozzá. A Royal Galaxy – A Compatible Starfield Revamp – Series One névre keresztelt, a Nexus Mods-on elérhető, és lenyűgözően bővíti az űr-RPG-t azzal, hogy a Settled Systems nagyobb kihívást jelent. Teljesen átalakítja a gazdaságot, magasabb jutalmakat kínál a küldetések teljesítéséért, és több kreditet kínáló árusokkal rendelkezik. A Terrormorphok, a Starfield egyik legijesztőbb lényei még ijesztőbbek, és az ellenségek spawnolása a szárazföldön és az űrben is megnövekedett. A Royal Galaxy tartalmaz fegyverkiegyenlítő modokat, időjárási változásokat és továbbfejlesztett Starborn-erőket.

A Royal Galaxy mod által a Starfieldben végrehajtott változtatások listája lenyűgöző, és még a perkek, vagyis a Starfield játékosokat erősebbé tevő rendszer teljes átalakítását is tartalmazza. A robbanóanyagok, a crafting és a párbeszédek is megkapják a maguk részét a változásokból, és a Starfield felfedezése is új perspektívát kap a moddal. A játékosok dupla XP-t kapnak a legtöbb felfedezéssel és felmérésen alapuló játékért, és több kreditet a Constellation küldetésekért. Az érdeklődésre számot tartó pontokon megnőtt az idegen lények aktivitásának esélye, a Föld és az Akila bolygók pedig átfogó frissítésen estek át.

Bár a JaeD által készített mod lenyűgöző a Starfieldbe hozott változások mennyiségét tekintve, még többet ígérnek. A mod oldalán azt írják, hogy tervezik a Royal Galaxy Series One rendszeres frissítését, és Series Two néven egy újabb gyűjtemény kiadását. Tehát aki a Starfieldhez modokat szeretne hozzáadni a még egyedibb élmény érdekében, az a játékos által készített modnak köszönhetően megteheti.

Forrás: GameRant

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu