Leleplezték az Xbox Game Pass Ultimate februártól elérhető új perkjeit, íme a teljes lista!

Az Xbox idén februárban új csomaggal kedveskedik a Game Pass Ultimate tagoknak, többek között új játékokkal, kiegészítőkkel és kozmetikai termékekkel.

 

 

A közelmúltban új Xbox Game Pass Ultimate-perkek jelentek meg februárra! Az előfizetők valószínűleg meg akarják majd nézni őket, amíg még elérhetőek. A Microsoft rendszeresen új tartalmakat mutat be a Game Pass Ultimate tagjai számára, amelyekben rengeteg különböző címet és műfajt felvonultató tartalmat élvezhetnek. Ez a tendencia az új évben is folytatódik.

A múlt hónapban az Xbox Game Pass 2024 januárjára új perkkel bővült, amely néhány nagyszerű tartalmat tartalmazott a rajongók izgalmára.

A korábban hozzáadott perkek közül néhány még mindig elérhető azok számára, akik a múlt hónapban lemaradtak róluk. Ám az Xbox játékosoknak érdemes sietniük, mielőtt eltűnnek. Miközben ezeket a régi perkeket nézegetik, a játékosok biztosan meg akarják majd nézni a most bemutatott újakat is.

Ebben a hónapban újdonságként az Xbox Game Pass Ultimate tagok hozzáférést kapnak a Mighty DOOM különleges kozmetikumaihoz. Továbbá a The Sims 4 Jungle Adventure Game Packjéhez és a SMITE 11. évének Starter Packjához. Ezen felül február 7-től az Egyesült Államokban a Game Pass Ultimate tagjai konzolon és PC-n is hozzáférhetnek a Boruto: Naruto Next Generations 1. évadához. A Boruto sokat változott az első évad óta. Így a sorozat rajongói ebben a hónapban ingyenesen visszamehetnek megnézni, hogyan kezdődött minden.

 

Milyen Xbox Game Pass Ultimate perkek érhetőek el jelenleg?

  • SMITE Year 11 Starter Pack (elérhető március 1-ig)
  • Mighty DOOM Cacodemon Mini Slayer Cosmetic (elérhető április 25-ig)
  • The Sims 4 Jungle Adventure Game Pack (elérhető február 13-ig)
  • F1 23 Champions Upgrade (elérhető február 16-ig)
  • Turbo Golf Racing Pet Pack (elérhető február 13-ig)
  • Naraka: Bladepoint Season 11 bundle (elérhető március 4-ig)
  • Phantasy Star Online 2 New Genesis January Member Bonus (elérhető február 6-ig)
  • Sea of Thieves Nightshine Parrot Pack (elérhető február 19-ig)
  • Vigor Deer Stalker Pack (elérhető február 14-ig)
  • Super Animal Royale Season 9 & 10 Perks Pack (elérhető február 5-ig)
  • World of Tanks Aim and Attack Bundle (elérhető február 12-ig)
  • Discord Nitro Three Free Months (elérhető június 29-ig)

 

Az Ultimate előfizetők az újonnan hozzáadott perkeken kívül jelenleg hozzáférhetnek az F1 23 Champions Upgrade-hez. Továbbá a Turbo Golf Racing Pet Pack-hoz, a Naraka: Bladepoint Season 11 csomag, a Phantasy Star Online 2 New Genesis januári tagsági bónusz, a Sea of Thieves Nightshine Papagáj csomag, a Vigor Deer Stalker csomag, a Super Animal Royale Season 9 & és 10 Perks csomag, a World of Tanks Aim and Attack csomag és három hónap ingyenes Discord Nitro. A felhasználóknak érdemes megjegyezniük, hogy ebben a hónapban több perk távozik, ezért fontos, hogy minél hamarabb igényeljék őket.

Különösen a Super Animal Royale és a Phantasy Star Online 2 perkek távoznak ezen a héten, a Sims 4 dzsungel-kalandcsomagja pedig már nem sokáig lesz elérhető.

Emellett az Ultimate előfizetőknek nem szabad elfelejteniük, hogy a normál Game Pass játékokhoz is hozzáférést kapnak. Ezek szintén csak korlátozott ideig érhetőek el. A hamarosan eltűnő Ultimate-előfizetések mellett az Xbox Game Pass két játékot biztosan elveszít ebben a hónapban. Az előfizetőknek most mindenképpen itt az ideje, hogy még egyszer ellenőrizzék, nem maradtak-e le semmiről, amit még az idő lejárta előtt meg akarnak majd szerezni.

Az Xbox Game Pass februári kínálatában rengeteg nagyszerű játék található, de nem mindegyik lesz sokáig elérhető. A Game Pass-felhasználók, és különösen azok, akik az Ultimate-kiegészítőért szállnak be, ebben a hónapban rengeteg élvezetet kapnak a játékok és a bónusz-előnyök között. Aki fizet a szolgáltatásért, az biztosan nem akar majd semmit sem elfelejteni februárban.

Forrás: TrueAchievements

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu