Xbox Game Pass Ultimate: újabb két játék érkezett az előfizetőknek!

A Microsoft frissítést adott ki az Xbox Game Pass Ultimate előfizetési szolgáltatásához, amely két játékkal bővíti a kínálatot.

 

 

A Microsoft Xbox Game Pass előfizetési szolgáltatásának Ultimate szintjéhez készült legújabb frissítés két újabb játékkal bővítette az előfizetők kínálatát. Bár a legtöbb új Game Pass-játék egy adott hónapban a Core feletti minden szintre elérhető, időnként vannak olyan játékok, amelyek kihagyják a vanilla Game Pass-t a PC Game Pass és az Xbox Game Pass Ultimate javára.

Az esetek túlnyomó többségében ezek a kizárólag Xbox Game Pass Ultimate és PC Game Pass játékokat tartalmazó játékok olyan címek, amelyek technikailag az EA Playhez kerültek hozzá.

Az EA Play a Game Pass Ultimate egyik előnye. Így aki hajlandó a szolgáltatás magasabb szintjéért fizetni, a friss Game Pass-játékok mellett bármelyik új EA Play-játékhoz is hozzáférhet.

Mindenesetre a Game Pass Ultimate és a PC Game Pass előfizetők január 11-től kipróbálhatják a Super Mega Baseball 4-et, a játék a felhőben, az Xbox konzolokon és a PC-n is játszható. A Core előfizetők kivételével minden Game Pass előfizető megnézheti a We Happy Few-t is, amely szintén játszható a felhőben, az Xbox konzolokon és a PC-n is.

Azoknak, akik nem ismerik a Game Pass Ultimate játékokat, a Super Mega Baseball 4 egy 2023-ban megjelent, többnyire pozitív kritikákat kapott arcade baseballjáték. Általánosságban elmondható, hogy a Super Mega Baseball-játékok elég következetesek voltak. Gyakran kaptak jó értékeléseket, és az adott évben megjelent sportjátékok között találjuk magunkat.

A baseball-rajongóknak, akik még nem nézték meg a legújabb részt, mindenképpen tervbe kell venniük, hogy most, hogy a Super Mega Baseball 4 könnyen elérhető az Xbox Game Pass Ultimate-on keresztül.

A We Happy Few eközben egy kicsit furcsa kacsa. Ugyanis az Xbox tulajdonában lévő Compulsion Games stúdió fejlesztette. Mégis korábban eltávolították a Game Passról. Elképzelhető, hogy a We Happy Few most itt marad. Ám ez még nem derült ki. A We Happy Few a BioShocktól merít némi inspirációt a megjelenítésében. A játékban némi roguelike és túlélőjáték mechanika is helyet kapott, hogy feldobja a dolgokat. A We Happy Few vegyes kritikákat kapott a megjelenésekor. Azonban a Game Pass előfizetőknek továbbra is ajánlott kipróbálniuk. Elvégre végigjátszhatják a teljes játékot anélkül, hogy a Game Pass normál díján felül bármit is fizetnének, így nem árt, ha kipróbálják.

Forrás: Pure Xbox

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu