Xbox Game Pass: a 2024 februári első frissítés

A redmondi cég menetrendszerűen felfedte, hogy az év második hónapjának első felében milyen új játékokhoz férhet hozzá az előfizetéses szolgáltatáson.

 

Már elérhető az Anuchard (konzol, azaz Xbox Series és Xbox One; PC, felhő). Február 7-én jön a Train Sim World 4 (konzol, PC, felhő), 8-án pedig a Madden NFL 24 (konzol, PC; PC Game Pass vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetőknek, ugyanis az EA Play része). Február 13-án érkezik a Resident Evil 3 Remake (konzol, PC, felhő), 14-én pedig A Little To The Left (konzol, PC, felhő) és a Bloodstained: Ritual of the Night (konzol, PC, felhő) érkezik. Február 15-én jön a PlateUp! (konzol, PC, felhő), 20-án pedig a Return to Grace (konzol, PC, felhő) érkezik a szolgáltatásra. Emlékeztetőképp pedig annyit írt a Microsoft, hogy a megjelenés napján érkezik az Xbox Game Passra az MLB The Show 24. Pikantéria? Ez a Sony amerikai baseball-bajnokságának évenként jelentkező játékadaptációja!

DLC-k, tartalmi frissítések esetében egyetlen dologról számolt be a Microsoft. Elindult a Sea of Thieves tizenegyedik szezonja. Az Xbox Game Pass Ultimate perkekből legalább négy van, így van itt miről beszámolnunk. A Mighty Doomban (mobilos játék, használnunk kell a Microsoft-fiókunkat, és első indításkor a tutorialt végig kell vinnünk) a Cacodemon Mini Slayer kozmetikus tárgyat kapják az Ultimate-előfizetők, az F1 23-ban a Champions Upgrade-hez férhetnek hozzá (ugyanis az Ultimate-tel az EA Play bónuszai is elérhetőek), a The Sims 4-ben a Jungle Adventure Packkal lehet a franchise 24. születésnapját ünnepelni, és a Smite-ban a 11. év kezdőcsomagja a jutalom (Anubis, hozzá két skin és a hangpakk; továbbá Gravehoundnak és Cosmic Powernek is két-két skin, illetve három napon át fiókboostolás is jár). Végezetül két távozó játékról is be kell számolnunk. Február 15-én távozik a Galactic Civilizations III (PC) és az Opus: Echo of Starsong (konzol, PC, felhő).

Ez nem egy rossz frissítés.

Forrás: Gematsu, Microsoft

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu