Forever Skies: konzolon is elérhető lesz, exkluzív megállapodás született! [VIDEO]

A Far From Home léghajós, belső nézetű túlélő kalandjátéka, a Forever Skies nem csak PC-re fog megjelenni.

 

A Far From Home bejelentette, hogy partneri kapcsolatra lépett a Sony Interactive Entertainmenttel (SIE-vel), így a Steam mellett a PlayStation Store-on is megtalálhatjuk a Forever Skies-t, ami „konzolon debütáló exkluzív” lesz PlayStation 5-re. Ez annyit jelent, hogy valamennyi ideig először a PlayStation 5 kapja meg a konzolok között a játékot, és később lehet szó az Xbox Series verzióról. A SIE a fejlesztésben is támogatást nyújt a finanszírozás mellett, és ennek köszönhetően jelenhet a játék meg egyszerre PlayStation 5-re és PC-re.

A sajtóközleményben nem esett szó az Xbox Series portról, de korábban arra is be lett a Forever Skies jelentve. A megfogalmazásból kiderül, hogy néhány hónappal a PlayStation 5/PC verziók után lehet szó a Microsoft konzoljára kiadott verzióról. A Forever Skies játékmenetéért felelős vezető Andrzej Blumenfeld a sajtóközleményben ezt írta: „A Far From Home és a PlayStation összefogott, hogy a Forever Skies-t a lehető legjobbá tegyük a konzolos debütáláshoz. Így a PC-s korai hozzáféréses periódus végén, amikor készen állunk a teljes játék kiadására, PlayStation 5-re is megjelentetjük a játékot. De ne aggódjatok, ez nem fogja befolyásolni a Steames verzió folyamatban lévő fejlesztését vagy megjelenését, amely ugyanebben az időben fog megjelenni.”

A Steam Early Access verzióhoz (ez már 2023. június 22-én megjelent) érkezett egy új patch is, ami több mint 45, a játék minőségét javító újítást tartalmaz. A következő tartalmi frissítés a történet következő fejezetét, a léghajós kertészkedéses rendszereit, az új helyszíneket, illetve új felszereléseket hoz magával, és ez valamikor márciusban vagy áprilisban adja ki a Far From Home. Mire megjelenik a teljes játék valamikor az év folyamán, egyjátékos, továbbá négyjátékos co-op módot is kap.

A Far From Home tehát 2024 során jön egyszerre PlayStation 5-re és PC-re, és később lehet csak szó az Xbox Series portról.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu